Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

5.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpělivá hra hostů připravila pro domácí další debakl


0

Hosté praktikovali trpělivě svoji hru. V prvním poločase šli do jednogólového vedení, které ve druhém postupně navýšili díky novým silám na hřišti. Střídající Štěpán Růžička ml. stihl hattrick za pětatřicet minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chceme tři body, věděl Petr Šafránek

Pečecký šlágr kola sliboval zajímavé představení. Jenže oba týmy byly před utkáním v rozdílných pozicích. Zatímco hostující AFK atakuje přední příčky a stále nepoznalo hořkost porážky, červenopečecký tým se krčil u dna tabulky s hrozivým skóre 2:23.

 

"Domácí tým nechceme v žádném případě podcenit, počítáme s tím, že se budou snažit bodovat, ale my jsme si přijeli pro tři body", uvedl před utkáním hostující trenér Petr Šafránek a dodal: "Věřím, že v průběhu zápasu bude pasáž, ve které budeme moci zápas rozhodnout."

 

Hosté začali dobývat červenopečeckou bránu hned od začátku zápasu. Ale domácí obrana byla soustředěná a pružná a zachytávala včas útočné akce AFK. Co prošlo za obranu, pochytal domácí gólman Hanzl. Přesto musel jednou lovit míč za svými zády, když se prosadil Martin Novák - 0:1.

 

Hostům chyběl klid na kopačkách v závěrečné fázi nájezdů a s přesností finální přihrávky byli na štíru. Připravili si pouze jakési pološance a do kabin odcházeli s jednobrankovým náskokem: "Doufám, že se nám podaří pro náš klid dát brzy druhou branku", komentoval stav Petr Šafránek.

 

Růžičkové kralovali druhému poločasu

A druhá branka opravdu přišla. Postaral se o ni znovunalezený střelec Štěpán Růžička starší - 0:2. Po deseti minutách druhé půle přepustil svoje místo svému jmenovci, ale ještě předtím jsme byli svědky Fair-Play. Po faulu na jeho osobu odpískal rozhodčí penaltu, ale Štěpán Růžička přiznal předchozí hru rukou a rozhodčí svůj výrok opravil. To je krásné gesto a kéž by takových bylo na našich trávnících co nejvíce!

 

Co nestihl starší Růžička, to zvládl Štěpán Růžička mladší. Během pětatřiceti minut pobytu na hřišti dostal míč třikrát za záda Vojtěcha Hanzla. Společně s brankou Michala Macháčka dotáhli skóre zápasu na konečných 0:6

 

Pro Červenopečecké je to další výprask a v příštím kole je čeká utkání pravdy. V Žiželicích se střetnou dva momentálně poslední celky tabulky a ukáže se, kdo je na tom lépe.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Pečky dnes splnily roli favorita a zaslouženě vyhrály. My jsme hráli vyrovnaně v první půli, propadli jsme jednou při bránění rohů, ale v útoku jsme byli opět bezzubí. Zápas se zlomil na začátku druhého poločasu, kdy jsme po sérii chyb inkasovali podruhé a to nás psychicky zlomilo. V závěru jsme zkusili výsledek alespoň zkorigovat, ale do naší otevřené obrany hosté pronikali rychlými protiútoky a v posledních sedmi minutách nám přidali další tři góly.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Celý zápas jsme byli lepším mužstvem, ale v prvním poločase jsme kazili finální přihrávky a tak jsme se dostávali pouze do pološancí. Naštěstí jsme jednu využili a v poločase jsme jedna nula vedli. Ve druhém poločase jsme potřebovali dát brzo druhou branku, abychom měli klid. To se podařilo a my jsme postupně poslali na hřiště čtyři čerstvé hráče. I tím jsme dostali domácí pod tlak a po dobré kombinaci přišly šance, které jsme začali proměňovat a jelikož jsme hráli až do poslední minuty, tak to domácí odnesli vysokou porážkou. Dnes bych pochválil Růžičku ml., který předložil výbornou střeleckou vizitku. A v duchu Fair Play se zachoval Růžička Štěpán st. Nevím, jestli by tohle na jakékoli úrovni nějaký hráč dokázal přiznat. Určitě tím Štěpán vyjádřil i svůj životní postoj ke spravedlnosti.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - M. Hendrych [-] , Z. Bulíř [-] , R. Panic [-] , M. Hanousek [-] , M. Rauch [-] , T. Podnecký [-] , J. Přiklopil [-] , J. Kubelka [-] (76. T. Charouzd [-] ) , M. Šourek [-] , P. Podnecký [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - V. Lukáš [-] , J. Konůpek [-] , M. Macháček [-] , M. Modrovič [-] - M. Novák [-] , T. Holub [-] (57. T. Křivský [-] ) , M. Štégl [-] (83. J. Lindner [-] ) , J. Králík [-] (70. J. Březina [-] ) - Š. Růžička [-] (54. Š. Růžička [-] ) , T. Jedlička [-] -

ŽK: 21. J. Přiklopil .
Hráči zápasu: Š. Růžička , M. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hlavička Pavel - KULHÁNEK Radek (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.