3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohled na domácí půdě porazil Havlíčkovu Borovou


Branky


0

Sokol Pohled, který již čtyři zápasy za sebou naplno nebodoval, přivítal na svém hřišti nepříjemného soupeře z Havlíčkovy Borové. Po dobrém výkonu však domácí fotbalisté utkání zvládli a zvítězili 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení hned ve 3. minutě, kdy se po přímém kopu a velkém důrazu Eise prosadil Michal Sobotka. Ve 20. minutě měl velkou příležitost domácí útočník Bříza, ale hezkou křižnou střelou netrefil branku hostí. Po necelé půlhodině hry zahrával volný přímý kop Petr Veselý, ovšem branku netrefil. Zanedlouho nato se tentýž hráč objevil v obrovské příležitosti, avšak brankář Růžička bravurním zákrokem Veselého vychytal. Ve 28. minutě udeřili domácí podruhé. Míč dobře vybojoval Lukáš Sobotka a zpětnou přihrávkou našel Břízu, který neměl problém skórovat.

 

Po přestávce hrál domácí Pohled proti větru, čehož náležitě využívala Havlíčkova Borová k dlouhým nakopávaným míčům. V těchto chvílích byli hosté aktivnější, měli míč více na svých kopačkách a dostávali domácí fotbalisty pod tlak. Jejich snaha vyústila v 73. minutě, kdy si pro dlouhý balón za obranu doběhl Rakušan a prostřelil Růžičku. Následně stojí za zmínku dalekonosná střela Frühbauera ze čtyřiceti metrů, kterou parádně vytěsnil Růžička nad břevno. V další velké příležitosti hostů se objevil Hospodka, ovšem jeho střel zpoza dvou obránců pouze orazítkovala tyč Růžičkovy brány. Havlíčkova Borová vsadila vše na jednu kartu a pokoušela se o vyrovnání. Toho náležitě využili domácí z brejku, který v 86. minutě úspěšně zakončil Michal Sobotka a rozhodl tak o výhře Pohledu 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled
Petr Veselka, trenér Pohledu: Přišlo to, co muselo přijít. Čtyři utkání za sebou jsme naplno nebodovali a i v týdnu na tréninku bylo na klucích vidět, že chtějí tuto nepříjemnou sérii prolomit. Byli jsme si vědomi toho, že Havlíčkova Borová je nepříjemný a důrazný soupeř, proto jsme chtěli utkání rozhodnout v první půli, což se nám podařilo. Myslím, že jsme byli po celý zápas aktivnější, fotbalovější a bojovnější a vítězství jsme si zasloužili. V kritických momentech, kdy se hosté pokoušeli o vyrovnání, nás perfektně podržel brankář Růžička.

TJ Sokol Havlíčkova Borová
Roman Brukner, trenér Havlíčkovy Borové: V hodně oslabené sestavě jsme měli špatný vstup do utkání, kdy nám soupeř utekl na dva góly. Neproměnili jsme několik šancí, zvlášť ve druhé půli jsme byli herně lepší. Nastřelili jsme tyč a gólman Růžička nám parádně zlikvidoval dvě nadějné střely. Hráči nepodali špatný výkon, všichni hráli na maximum svých možností a myslím, že jsme si zasloužili alespoň bod.



Sestavy


TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - P. Siebenbürger [-] , J. Eis [-] , J. Polák [-] , L. Sobotka [-] - L. Freundenreich [-] (87. V. Gruber [-] ) , P. Slanař [-] (57. M. Krejdl [-] ) , D. Klement [-] , P. Bártík [-] (88. J. Žeguc [-] ) - D. Bříza [-] , M. Sobotka [-]

TJ Sokol Havlíčkova Borová
J. Jonák [-] - J. Janáček [-] , T. Blažek [-] , J. Veselý [-] , D. Hospodka [-] - P. Kučera [-] , A. Chlubna [-] , Z. Frühbauer [-] (40. A. Frühbauer [-] ) , D. Chlubna [-] - P. Veselý [-] , P. Rakušan [-] (74. L. Němec [-] )

ŽK: 28. L. Sobotka , 42. D. Klement , 63. M. Krejdl - 32. T. Blažek , 50. J. Janáček , 71. D. Hospodka .
Hráči zápasu: J. Růžička , M. Sobotka .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.