0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuklaty vezou z Býchor dva body


Branky


0

Tuklatští ubránily v Býchorech bezgólovou remízu a v penaltách vydolovali dva body. Za kritiku rozhodčího byl v závěru vyloučen domácí Jan Říha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poctivá defenzíva Čechie spolu s Pazderou odolávala

Reportáž připravil trenér Čechie Tuklaty, Roman Nešpor

 

 

V zápase s Býchorami jsme tahali za kratší konec celé utkání. Od začátku měl tým odhodlání dobře bránit, nedělat zbytečné chyby a hrát jednoduše.

 

 

Bohužel jsme se museli obejít bez tří hráčů základní sestavy, Jambora D., Golla a Vébra, což je pro nás poměrně citelné oslabení. Na druhou stranu poprvé nastoupila nová posila, Martin Kassa, který přišel na zkoušku z Přišimas. Další utkání nám ukázalo, že dokážeme odehrát velmi dobře do obrany, je to druhé utkání s nulou! Ale každý si uvědomujeme, že to nebude trvat věčně a my se také musíme zaměřit na hru dopředu.

 

 

V prvním poločase hráli domácí velmi dobře a nejvíce nám dělala problém jejich kombinace středem, krajní útoky jsme dobře odbránili, ale dvě, tři velké šance se zrodily díky velmi dobře hrajícím středovým hráčům domácích. 

 

V závěru mohli hosté rozhodnout i o třech bodech

V druhém poločase už tak nebezpeční domácí nebyli, drželi víc míč, ale nedařilo se jim tak dobře kombinovat, možná i díky zranění jednoho z domácích. Moje odstoupení z důvodu zranění a tím pádem přeskupení obrany se naštěstí na naší dobré hře neprojevilo a stále jsme pokračovali v dobrém bránění. Na konci utkání se nám vyskytly příležitosti sebrat z Býchor všechny tři body, velmi dobrou šanci měl Blaščok a Martinec, ale bohužel, možná bychom chtěli moc, ale i to se ve fotbale děje a my si musíme s šancemi poradit lépe. Konečný výsledek 0:0 nás poslal na penalty, což je náš strašák, v „trojce“ jsme je nevyhráli snad dva až tři roky. 

Býchory neuspěly ani napotřetí

V Býchorech se ale karta otočila. My jsme proměnili všech pět pokutových kopů a vezeme celkem dva body. Zatím jsme velmi spokojeni. 



Ohlasy k zápasu



Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Celý tým si zaslouží pochvalu za týmové pojetí, bojovnost a zvláště obrana za dobré pokrývání centrů na vysoké domácí hráče, kteří se nedostávali do zakončení. V tomto utkání je těžké vybrat hráče utkání, všichni makali pro jeden tým, pro Čechii, za obdrženou nulu bych volil našeho brankáře, Pepu Pazderu!



Sestavy


TJ Sokol Býchory
P. Jansa [-] - P. Chlumský [-] (56. L. Funda [-] ) , P. Kedršt [-] , K. Koubek [-] , A. Chvalovský [-] , J. Vyhnánek [-] , J. Teplý [-] , V. Pošík [-] (67. J. Říha [-] ) , M. Chvalovský [-] , M. Zach [-] , L. Lev [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - L. Martinec [-] , J. Halgaš [-] , M. Kassa [-] (88. M. Pytloun [-] ) , D. Procházka [-] , J. Vondráček [-] (82. K. Zradička [-] ) , L. Werbynský [-] , M. Kotala [-] , L. Blaščok [-] , P. Jambor [-] , R. Nešpor [-] (70. D. Bazal [-] )

ŽK: 29. M. Chvalovský , 75. L. Funda - 81. J. Vondráček , 89. P. Jambor . ČK: 87. J. Říha .
Hráči zápasu: J. Pazdera .
Počet diváků: 45.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.