2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konečnou podobu výsledku dal Marek Hrstka


Branky


0

Hosté doháněli technickou převahu domácích nezměrnou bojovností, přesto minutu před koncem poločasu inkasovali. O výhře Plaňan rozhodl definitivně patnáct minut před koncem Marek Hrstka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném poločase inkasoval Dobráč v závěru

Utkání začalo zostra. Hned v první minutě dostal po autovém vhazování hodně prostoru ve středu pole Kozdera, posunul míč na Grulicha, ale jeho centr hosté odvrátili. O minutu později byl na středovém kruhu faulovaný Schwarz, Švehla poslal nadýchaný balón za obránce Dobrého Pole a T. Freund mířil ve skluzu těsně mimo. 

 

Ke slovu se dostali i hosté. Dva rohové kopy za sebou dokázali Plaňanští odvrátit, ale akce pokračovala po pravé straně, kde centroval Špička. Míč prošel až k osamocenému Královskému, bohužel před ním nečekaně odskočil a jeho zakončení bylo nepřesné. Akce střídala akci a diváci se bavili. Střelu T. Freunda zpacifikoval gólman Kosprt, po rohovém kopu lehce tečoval míč na přední tyči Konůpek, ale míč minul tyče dobropolské brány o centimetry.

 

Na opačném konci hřiště předvedli pohlednou kombinaci Beránek se Špičkou, centr vyrazil Hradecký přímo ke Kuštovi, který ale nestačil přesně zamířit. Tutovku zazdil domácí Hrtska, ke kterému prodloužil míč po trestném kopu z poloviny hřiště Švehla. Hrstka ale pálil z voleje přímo do gólmana. Další šanci na otevření skóre měl po přistrčení od Beníška Konůpek, ale sám před Kosprtem mířil mimo tyče.

 

V nadějných pozicích se poté ocitli hosté. Sólo Špičky zakončené přízemní střelou vykopl Hradecký na roh. Po něm hlavičkoval Flieger, ale jen do břevna. Po dalším rohovém kopu se k hlavičce dostal Kušta, ale mířil jen do náruče Hradeckého. Dobropolští v tuto chvíli mačkali domácí k jejich brance. Po další, trochu kostrbaté akci, se ke střele dostal Štika, ale mířil nad bránu. Vzápětí se po levé straně prosmýkl Olah, posunul míč ke Královskému, jehož bomba ale mířila doprostřed brány, kde stál opět připravený Hradecký.

 

Domácí borci se postupně dostali zpět do hry a hostující obránce, který při odvracení dlouhého pasu v pádu zahrál rukou, jim nabídl možnost trestného kopu z dvaceti metrů. Domácí zahráli signál, gólman se pohnul na druhou stranu a Marek Švehla po zemi poslal míč přesně k tyči - 1:0. Těsně před hvizdem na přestávku ještě vystrašil Kosprta Grulich, který z úhlu šajtlí trefil břevno.

 

Hostům se vyrovnat nepodařilo, naopak inkasovali podruhé

Vyrovnání měl na kopačce Královský. Hned po pěti minutách hry druhé půle jej vysunul Štika, Královský postupoval sám na Hradeckého, vyhnul se mu kličkou, ale střelu namířil už jen do tyče. V další šanci se po centru ze strany neprosadil Olah, který mířil mimo tyče.

 

V pětasedmdesáté minutě kopali domácí roh, hosté jej stačili odvrátit, ale opakovaný centr přistál u kopaček Marka Hrstky, který kličkou oblafl Kosprta a do prázdné brány navýšil na konečných 2:0. Hosté se ještě pokoušeli o zvrat, otevírali vzadu ale okénka pro brejky domácích, ale stav 2:0 vydržel až do konce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Kučera, trenér: Nováček soutěže se v Plaňanech představil ve velmi dobrém světle. Velmi slušně fyzicky připravený tým hostů nám nedal nic zadarmo a z naší strany šlo o perně vybojované vítězství. V prvním poločase se hrál naprosto vyrovnaný zápas se dvěma šancemi na obou stranách. Hosté hrozili jednoduchými nákopy na své útočníky, my jsme se dostali do svých šancí po pěkné kombinaci. Naštěstí pro nás se z trestného kopu těsně před přstávkou trefil Švehla. Ve druhém jsme již více ovládali hru a častěji drželi míč. A když po přihrávce Beníška vstřelil Hrstka druhou branku, bylo již rozhodnuto. Za zmínku stojí ještě 2 sóla Klucsky, jehož střely místo sítě rozehnaly hejno vran za brankou....

Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, kapitán týmu: Myslím si, že se zápas musel divákům líbit. Hrálo se nahoru dolů, domáci si vytvářeli šance ze standartních situací nebo po kombinaci ze středu pole, my jsme naopak hrozili z rohových kopů nebo brejků. Co se týká vyložených šancí, měli jsme navrch. V prvním poločase jsme si vytvořili několik velmi dobrých šancí, z rohového kopu jsme trefili břevno, Královský z velkého vápna trefil gólmana. O to víc mě mrzí gól do šatny, který jsem dostali pro trestném kopu domácích. V druhém poločase jsme nepolevili z naší bojovnosti, možná naopak. Vytvořili jsme si velmi dobrou šanci, kdy si Královský obhodil gólmana ale místo odkryté branky trefil tyč, v další tutové šanci se objevil Olah ale branku netrefil. Klukům nemám co vytknout, bohužel se nám nedaří v koncovce, kde je znát, bohužel až moc, absence našeho dlouhodobě zraněného útočníka.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - A. Schwarz [-] , J. Klucska [-] , M. Češner [-] , M. Grulich [-] - D. Konůpek [-] , M. Beníšek [-] (90. Z. Novotný [-] ) , J. Kozdera [-] , T. Freund [-] (89. M. Jambor [-] ) , M. Švehla [-] - M. Hrstka [-] (83. P. Málek [-] ) -

Sokol Dobré Pole
J. Kosprt [-] - O. Štefančík [-] , J. Flieger [-] , O. Beránek [-] , M. Neveselý [-] - D. Špička [-] , V. Olah [-] (80. F. Krejčí [-] ) , T. Kušta [-] , P. Královský [-] - J. Žirovnický [-] , O. Štika [-] -

ŽK: 29. T. Freund , 78. M. Češner - 53. O. Štefančík , 65. D. Špička , 67. T. Kušta .
Hráči zápasu: A. Schwarz , T. Freund - O. Beránek , J. Flieger .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Radina Marek - FREUND Karel (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.