Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čábelka je prvním vyloučeným nového ročníku a hosté si odvážejí debakl


Branky


0

Domácí borci si vypracovali třígólový náskok, ale těsně před poločasovým hvizdem vykřesali hosté naději. Jenže krátce po přestávce byl za protesty odměněn druhou žlutou kartou Čábelka a Jevanští spustili brankostroj. Více než stovka diváků viděla jedenáct gólů, když čtyři zaznamenal David Janouch, a domácí se mohli radovat z úspěšného vstupu do soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hybner poslal domácí do vedení již ve čtvrté minutě

Na hřišti nebezpečných a opět dostatečně posílených Jevan se představil tým, který odehrál několik sezón v krajských soutěžích, Viktoria Radim. "Podařilo se nám podepsat Štefančíka a Hybnera, bohužel nechodí Krejčík," pronesl před zápasem vedoucí domácího týmu, Jan Lahoda a pokračoval: "Kdyby chodil i on, tak máme osu jako hrom!"

 

Úvodní minuty utkání patřily domácím borcům a již ve čtverté minutě se prosadil právě nový hráč v jevanském dresu, Martin Hybner - 1:0. Pak se hra vyrovnala a byli to hosté, kdo si připravil gólové šance. Bohužel se je nepodařilo proměnit v branky a tak se opět radovali domácí. Ve třicáté a ve třicáté sedmé se dvakrát prosadil kanonýr tohoto zápasu David Janouch a postupně navýšil na 3:0

 

Hosté ovšem zbraně neskládali a minut před poločasovou přestávkou se jim podařilo snížit a udržet se ve hře. Autorem branky byl Jan Vaníček - 3:1.

 

 

Vyloučení hned ve čtvrté minutě druhé půle

Z druhého poločasu neuplynuly ještě čtyři minuty, když za protesty viděl druhou žlutou kartu hostující Jaroslav Čábelka a pakoval se do kabin. Domácí přesilovku rychle využili a další nový hráč Matteo Ravizza zvýšil na 4:1. Jenže hosté kontrovali, opět na rozdíl dvou branek snížil Tomáš Soukal - 4:2. Ale šikovný Ravizza se prosadil podruhé o pár minutek později - 5:2.

 

Hosté v deseti pomalu uvadali. Ve dvaasedmdesáté minutě navýšil Tomáš Novák na 6:2. Hosté se nadále snažili hrát, ale síly ubývaly. Přesto dosáhli ještě jednoho gólu, když míč dopravil za záda Češnera Lukáš Homolka - 6:3. Poslední dvě trefy ale patřily domácímu kanonýrovi Davidu Janouchovi - 8:3. Janouch se v tomto zápase zapsal čtyřikrát do listiny střelců a po prvním kole vede tabulku šutérů.



Ohlasy k zápasu


FC Jevany
Jan Lahoda, vedoucí týmu: Domácí zápas s tradičním účastníkem krajských soutěží Radimí nám vyšel na jedničku. Nutno podotknout, že hosté si takový debakl nezasloužili, ale nám tentokrát vyšla koncovka navýbornou. Hráčům děkuji za velmi dobrý výkon.

TJ Viktoria Radim
Ondřej Exner, hrající trenér: Zápas s Jevany jsme vůbec nezačali špatně, ale byli jsme to my, kdo třikrát inkasoval. Naštěstí jsme před pauzou dali kontaktní gól. Na začátku druhého poločasu jsme se dostali do desíti kvůli vyloučení. I o desíti jsme hráli vyrovnanou partii, ale přesto jsme udělali spoustu chyb, které nás stály lepší výsledek a body.



Sestavy


FC Jevany
V. Češner [-] - M. Štefančík [-] , J. Chaloupka [-] (29. M. Ravizza [-] ) , Z. Čechák [-] , J. Bečvařík [-] - T. Novák [-] , P. Krákora [-] (81. P. Moravec [-] ) , D. Končický [-] , M. Hybner [-] - J. Novák [-] , D. Janouch [-] (87. M. Moravec [-] )

TJ Viktoria Radim
J. Hanuš [-] - L. Synek [-] , J. Ontl [-] , P. Král [-] , J. Mašín [-] - L. Homolka [-] , M. Ružinský [-] , T. Dejl [-] (85. D. Hrabal [-] ) , J. Vaníček [-] - O. Exner [-] (51. T. Soukal [-] ) , J. Čábelka [-] -

ŽK: 25. Z. Čechák , 58. D. Končický , 89. M. Moravec - 32. J. Čábelka , 35. O. Exner , 77. T. Dejl . ČK: 49. J. Čábelka .
Hráči zápasu: M. Hybner , M. Ravizza , D. Janouch .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.