Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice nezaváhaly na hřišti Bedřichova


Branky


0

Bedřichov, který ještě nemá jistotu záchrany v soutěži, čekal o víkendovém utkání 21. kola I. A třídy sk. A nelehký úkol. Uvítal totiž na svém hřišti průběžně druhý celek tabulky Speřice. Jejich úkol navíc ztěžovala taktéž početná marodka, která Bedřichov dlouhodobě trápí. Speřice potvrdily roli favorita utkání a s přehledem si pohlídaly vítězství 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastoupili k utkání proti druhému celku soutěže v silně kombinované sestavě, neboť tým dlouhodobě sužuje početná marodka. Speřice si od úvodní minuty vytvořily velký tlak, který vyvrcholil v 6. minutě vedoucí brankou. Hosty tento úspěch ještě více povzbudil a zatlačili domácí až k pokutovému území.Ve 33. minutě po faulu Matějky trefil speřický Morava z pokutového kopu břevno domácí branky. Tlak sílil, ale domácí, někdy i se štěstím, odolávali. Ve 39. minutě však již tlaku hostí nedokázali čelit a Štěpán zvýšil na dvoubrankové vedení.

 

Ve druhém poločase utkání pokračovalo podle stejného scénáře, ovšem v 59. minutě se domácím podařilo po levé straně překvapit hostující obranu a David Novák po krásném vysunutí Volákem snížil na 1:2. Hosty ze Speřic branka na chvíli vyvedla z koncentrace a domácí se dostávali do šancí. Definitivní rozhodnutí tak přišlo v 75. minutě, když třetí branku Speřic vstřelil Svoboda a pojistil tak hostům tři body ze hřiště Bedřichova. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert, trenér Bedřichova: Soupeř ukázal, že je po právu lídr soutěže. My jsme hráli v hodně okleštěné sestavě kvůli několika zraněním a pracovním povinnostem. Ovšem i náhradníci, kteří nastoupili, by měli podat mnohem lepší výkon. Výsledek 1:3 je pro nás ještě lichotivý.

TJ Dálnice Speřice
Pavel Svoboda, vedoucí týmu Speřic: V zápasu jsme jasně dominovali, ale zahodili jsme neskutečně mnoho šancí. Morava měl alespoň čtyři tutovky, takže rozdíl mohl být klidně i vyšší.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - J. Mareš [-] , F. Matějka [-] , D. Mašek [-] , K. Špendlíček [-] (46. F. Novák [-] ) - T. Grepl [-] , D. Vaněk [-] , D. Novák [-] , J. Paulík [-] - D. Volák [-] , D. Pekárek [-]

TJ Dálnice Speřice
V. Duben [-] - M. Čermák [-] , J. Holenda st. [-] , D. Jančík [-] , M. Štěpánek [-] - M. Pohan ml. [-] (79. J. Svoboda [-] ) , P. Štěpán [-] , D. Morava [-] , L. Ganobjak [-] - D. Vlček [-] (85. -. Kovář [-] ) , T. Vrzalík [-] (82. P. Huňáček [-] )

Hráči zápasu: D. Novák , P. Šána - D. Jančík , T. Vrzalík .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.