0:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná B znovu nezaváhala a porazila Kamenici nad Lipou


Branky


0

Rezerva Polné má neuvěřitelnou formu. V jarní části sezony ještě nezaváhala a drží úctyhodnou šňůru pěti vítězství v řadě. Tentokráte si polenští hráči vyšlápli na Kamenici nad Lipou, kterou na jejím hřišti doslova převálcovala 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty z Polné od úvodu utkání zdobil vynikající pohyb, se kterým si především domácí obrana nevěděla rady. V 15. minutě přišel první gólový okamžik, pro hosty byla odpískán pokutový kop, který proměnil Holas. Už o dvě minuty později se hosté radovali podruhé, když Jelínek využil zaváhání domácí obrany a zvýšil na dvoubrankové vedení Polné. Po půlhodině hry se osmělili i domácí, ale střela Hadravy mířila vedle. Ve 34. minutě si tak vzal slovo Jelínek, prošel přes tři obránce a nedal Votápkovi šanci. Aby toho nebylo málo, za pět minut přišla další minela domácí obrany, k míči se dostal Diviak a bez problému přehodil domácího brankáře.

Ve druhé půli Polná spíše kontrolovala hru. V 82. minutě se do šance sice dostal Hadrava, ovšem nedokázal ji proměnit. V samotném závěru se do dvou vyložených příležitostí dostal domácí Dvořák, ale poprvé pouze trefil brankáře a ve druhé příležitosti mu radost překazili obránci hostí, kteří stačili míč odvrátit z brankové čáry. 



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Votápek [-] - O. Šuranský [-] , D. Pelc [-] , J. Strašík [-] , V. Spěváček [-] - T. Hadrava [-] , M. Strašík [-] (57. J. Vávra [-] ) , A. Kos [-] , D. Melzoch [-] - M. Dvořák [-] , T. Filípek [-] (46. D. Hadač [-] )

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - D. Kratochvíl [-] , J. Holub [-] , D. Jaroš [-] , J. Rychlý [-] (90. J. Jirásek [-] ) - F. Gondek [-] , Š. Diviak [-] , M. Krčál [-] , M. Holas [-] - P. Tomas [-] , V. Jelínek [-] (68. L. Solař [-] )

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.