0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 16:30

20.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Pelhřimova s Pohledem skončila bezbrankovou remízou


Branky


0

Na hřiště Pelhřimova B, průběžně čtvrtého týmu tabulky, přijeli na víkendové kolo fotbalisté Pohledu. Nezáživné utkání, které postrádalo nasazení i šance, nakonec skončilo spravedlivou bezbrankovou remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství se hrál pro oko diváka velmi nezáživný fotbal bez nasazení a prakticky bez šancí. 

Po přestávce se však hosté z Pohledu osmělili a začali si vytvářet mírný tlak. Ve velké příležitosti se ocitl Bříza, kterému Slanař naservíroval míč před bránu, nicméně pohledský útočník prováhal vhodný okamžik pro zakončení a pozorný pelhřimovský obránce mu míč od kopaček ukopl. Pěkný fotbalový moment předvedl za hosty středopolař Klement, jenž střelou přes hlavu nastřelil břevno, ovšem nikdo z jeho spoluhráčů již nestačil balón dorazit do sítě. V poslední desetiminutovce se ozvali také domácí, kteří zahrozili několika slibnými brejky, leč žádný z nich nedokázali využít a přetavit jej ve vítěznou branku. Fotbalově podprůměrné utkání tak skončilo bezbrankovou remízou 0:0.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov B
Martin Švec, trenér Pelhřimovu B: Myslím, že pro oba týmy zasloužená remíza.

TJ Sokol Pohled
Petr Veselka, trenér Pohledu: Já beru remízu jako ztrátu, protože jsme ve druhém poločase byli nebezpečnější a měli více šancí. Ovšem je pravda, že i Pelhřimov měl několik brejkových příležitostí, které mohl proměnit, a proto je z tohoto pohledu remíza zasloužená.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov B
M. Zabloudil [-] - M. Hložek [-] , R. Hejda [-] , P. Mádl [-] , P. Rysl [-] - O. Šafařík [-] , D. Poul [-] , J. Starý [-] , J. Chadim [-] - J. Kubík [-] , P. Liška [-]

TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - J. Eis [-] , L. Sobotka [-] , P. Bártík [-] , D. Bříza [-] - L. Freundenreich [-] , M. Sobotka [-] , D. Klement [-] , P. Slanař [-] - J. Polák [-] , M. Sobotka [-]

ČK: 78. R. Hejda .
Hráči zápasu: M. Hložek - J. Růžička , P. Slanař .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.