2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice odčinily prohru z minulého týdne a zvítězily na hřišti Pohledu


Branky


0

Speřice odjížděly na hřiště Pohledu odčinit debakl z 18.kola, kdy na domácí půdě prohrály s Leštinou vysoko 0:6. Tým Pohledu zase minulý týden zaváhal s posledním Novým Rychnovem, odkud si po nepodařeném utkání odvezl bod. Ve vyrovnaném utkání byli nakonec šťastnější hosté, když Morava v 86. minutě utkání rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nevstoupili do utkání šťastně. Již v 1. minutě si pro nákop za obranu doběhl Morava a otevřel skóre. Hra byla v následujících minutách značně neurovnaná. Optickou převahu měly sice Speřice, ovšem ani jeden z týmů si nedokázal vypracova výraznější šanci.

Druhé dějství odstartovala chyba pohledského brankáře v 50. minutě, kterou využil Štěpán a postal hosty do dvoubrankového vedení. Domácí Pohled se po druhé inkasované brance osmělil a dostal se do tempa. V 52. minutě se trefil domácí útočník Bříza a v 68. minutě  dokonce srovnal Eis. Pohled se dostával do šancí a vytvořil na Speřice tlak. Branku Sobotky rozhodčí neuznal kvůli faulu na golmana a v další příležitosti Bříza po krásném Klementově rohu trefil brankáře. Utkání rozhodl až speřický Morava. Ten využil zaváhání Sobotky a sebral všechny tři body pro svůj tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pohled
Petr Veselka, trenér Pohledu: Říkám to nerad, ale toto utkání skutečně hodně ovlivnili nepřesní rozhodčí. My jsme si za druhý poločas určitě nezasloužili prohrát, a proto je výsledek pro celý tým zklamání.




Sestavy


TJ Sokol Pohled
J. Růžička [-] - M. Sobotka [-] , J. Eis [-] , J. Polák [-] - P. Slanař [-] , D. Klement [-] , L. Freundenreich [-] , M. Sobotka [-] - M. Krejdl [-] (46. M. Krpálek [-] ) , D. Bříza [-] , P. Bártík [-] (78. L. Venc [-] )

TJ Dálnice Speřice
V. Duben [-] - M. Čermák [-] , J. Holenda st. [-] , M. Pohan st. [-] , D. Vlček [-] - L. Ganobjak [-] , M. Pohan ml. [-] , M. Štěpánek [-] , D. Jančík [-] - P. Štěpán [-] , D. Morava [-]

Hráči zápasu: D. Klement , J. Polák - D. Morava .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.