2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov uhrál první jarní body. Doma porazil Kamenici nad Lipou


Branky


0

Tým Bedřichova, který v jarní části sezony ještě neuhrál ani bod, hostil na své půdě Kamenici nad Lipou, jíž patří průběžně třetí místo tabulky. Domácí zaskočili favorita z Kamenice velkým nasazením a svou bojovností překvapivě zvítězili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bedřichov vlétl na hřiště jako uragán a zahájil utkání velkým náporem. Již ve 2. minutě vsítil Cvach první jarní gól Bedřichova po přihrávce Severy. Ještě v 5. mintě se Severa probojoval před brankáře hostí, ale z bezprostřední blízkosti šanci neproměnil. To si ale Severa vynahradil ve 27. minutě, když zužitkoval centr Nováka, kterému se podařilo obejít vyběhnuvšího brankáře Mifku a přesně přihrát. Hra se v následujících minutách vyrovnala a i hosté měli několik příležitostí. Hadačovu tvrdou střelu brankář Šána dokázal vyrazit na roh. Snaha kamenických vyvrcholila ve 40. minutě, kdy nejlepší hráč hostí Dvořák hlavou snížil po dobře zahraném přímém kopu na 2:1.

 

Do druhé půle nastoupila Kamenice s odhodláním zvrátit utkání ve svůj prospěch. V 69. minutě mohl vyrovnat Dvořák, ale Šána jeho střelu opět vyrazil na roh. Hráči Kamenice přidali na důrazu, ale domácí fotbalisté bojovným výkonem zaslouženě dotáhli utkání do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Ludvík Haubert, trenér Bedřichova: Konečně jsme proměňovali šance. Ve druhém poločase se nám zranili dva hráči, takže jsme museli sáhnout ke střídání, po kterém nás Kamenice začala tlačit, ale my jsme si za první poločas, kdy jsme na soupeře vlétli vyhrát zasloužili. Chtěl bych celý tým pochválit za perfektní a odbojovaný výkon.




Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - P. Severa [-] , D. Novák [-] , D. Mašek [-] , P. Heřmánek [-] - T. Grepl [-] , J. Paulík [-] , M. Pojer [-] (80. D. Vaněk [-] ) , J. Mareš [-] - V. Cvach [-] (24. D. Mareš [-] ) , D. Pekárek [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou
L. Mifka [-] - R. Pelc [-] , O. Šuranský [-] , J. Strašík [-] , D. Pelc [-] - M. Dvořák [-] , A. Kos [-] (63. J. Vávra [-] ) , D. Melzoch [-] , P. Zahradník [-] - M. Strašík [-] , D. Hadač [-] (46. T. Filípek [-] )

Hráči zápasu: P. Severa , P. Heřmánek .
Počet diváků: 53.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.