Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod B zvítězil v Kamenici nad Lipou a je opět v čele tabulky


Branky


18. L. Hadač , 82. M. Dvořák - 8. R. Halamka , 29. J. Horn , 36. J. Tuhý , 54. D. Hejkal , 63. J. Horn
0

Havlíčkobrodští fotbalisté odjížděli do Kamenice nad Lipou s jediným cílem, a to odčinit nepodařené utkání z minulého kola, kdy doma podlehli rezervě Polné. To se jim podařilo na výbornou. Velmi dobrým výkonem přehráli Kamenici a po zaváhání Speřic jsou opět v čele tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe havlíčkobrodští, kteří si v úvodních minutách vytvořili hned několik slibných brankových příležitostí. V 8. minutě využil Halamka nedorozumění v obraně domácích a poslal míč za Votápkovy záda. V 18. minutě přišla pěkná akce domácích, kdy se po ideální přihrávce do vápna prosadil Hadač a vyrovnal. Do poločasu však ještě strhnul vedení na stranu hostí Hron.

Po výměně stran byli opět aktivnější hosté. Jejich aktivita se vyplatila v 53. minutě, kdy své šance využil Hejkal a vstřelil třetí gól Havlíčkova Brodu. O jedenáct minut později využili hosté přečíslení a Hron vstřelil svou druhou branku v utkání.  Domácí se ještě dále snažli něco s výsledkem udělat, avšak dokázali pouze snížit, když v 82. minutě z malého vápna prostřelil Rezničenka Dvořák.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
Radek Bouchal, trenér Kamenice nad Lipou: Z našeho pohledu to bylo jasné. Havlíčkův Brod byl zkrátka lepší a zaslouženě vyhrál.

FC Slovan Havlíčkův Brod B
Martin Křišťál, trenér Havlíčkova Brodu B: Myslím si, že jsme napravili naše domácí selhání s Polnou, kdy jsme po trapném výkonu prohráli. Bylo vidět, že nám svědčí, když přijede tým, který chce hrát fotbal. Když někdo nepřijede jenom bránit, ale chce hrát vyrovnanou partii, tak se nám daří.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou
O. Votápek [-] - R. Pelc [-] , O. Šuranský [-] , D. Pelc [-] , V. Spěváček [-] - V. Kupka [-] (46. T. Filípek [-] ) , J. Vávra [-] (46. D. Melzoch [-] ) , P. Zahradník [-] , L. Hadač [-] (79. P. Zdeněk [-] ) - M. Strašík [-] , M. Dvořák [-]

FC Slovan Havlíčkův Brod B
I. Rezničenko [-] - K. Svoboda [-] , M. Hübner [-] , P. Novotný [-] , T. Vendl [-] , R. Halamka [-] - D. Bláha [-] , D. Hejkal [-] , L. Sůva [-] (60. J. Molák [-] ) - J. Tuhý [-] , J. Horn [-]

Hráči zápasu: J. Horn , I. Rezničenko .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.