T. Tůma 84.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

17.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od úvodního hvizdu bylo jasné, že divák, který zavítal na stadion do Havlíčkova Brodu, uvidí velmi vyrovnané utkání. V 15. minutě měli možnost hosté zahrávat trestný kop. Po centru Gondeka hlavičkoval Mezera k Rezničenkově tyči a dostal Polnou do vedení 1:0. Do poločasu se již nic nezměnilo a hra byla stále velmi vyrovnaná.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Přitlačili rezervu Polné na jejich polovině, avšak její obrana fungovala na výbornou. Na dvougólový rozdíl zvýšil po precizně kopnutém přímém Kratochvíl. V závěru utkání dokázali havlíčkobrodští ještě snížit Tůmou na 1:2, ovšem porážku už odvrátit nedokázali a Polná si tak odvezla ze hřiště lídra tabulky plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod B
Martin Křišťál (FC Slovan Havlíčkův Brod B, trenér): Hráli jsme první utkání na přírodní trávě a bylo vidět, že některým hráčům to ještě dělalo potíže. Ale hosté hráli zkušeně odzadu, zodpovědně, a i kdybychom hráli tři dny, tak gól nedáme. Hosté spoléhali na brejky. Ty jim vycházely a po dvou standardních situacích zaslouženě vyhráli.

Slavoj Polná B
Jan Rychlý (TJ Slavoj TKZ Polná B, obránce): Výsledek je pro nás lichotivý. Určitě jsme si zasloužili bod, ovšem nakonec jsme si odvezli všechny tři. Musím pochválit celé mužstvo za skvělý bojovný výkon. Mínusem tohoto utkání je pro nás ale červená karta Kratochvíla.



Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod B
I. Rezničenko [-] - J. Molák [-] (46. J. Horn [-] ) , V. Halák [-] , T. Tůma [-] , P. Novotný [-] - T. Vendl [-] (60. L. Bača [-] ) , M. Hübner [-] , D. Bláha [-] , P. Fialka [-] (68. T. Udržal [-] ) - O. Štědrý [-] , L. Sůva [-]

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - D. Kratochvíl [-] , P. Mezera [-] , D. Jaroš [-] , J. Rychlý [-] - V. Jelínek [-] , F. Gondek [-] , J. Dvořák [-] (89. P. Tomas [-] ) , M. Holas [-] - L. Solař [-] (64. Š. Diviak [-] ) , A. Kovář [-]

ČK: 90. V. Halák - 59. D. Kratochvíl .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.