0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2018 15:00

14.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan v pohodě přehrál Hrušov


Branky


5. R. Pytlík , 32. L. Paťava (vl.) , 66. R. Trojan , 82. L. Bartoš
0

Report utkání....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včera vstoupil do jarní části soutěže náš A-tým. Čekal na něj velice nevyzpytatelný a nepříjemný soupeř z Hrušova. Navíc se utkání hrálo na půdě soupeře na velice těžkém terénu. Celý tým byl správně naladěn a šlo to vidět od úvodních minut. Vstoupili jsme do utkání velice aktivně a byli jsme za to hned odměněni. V 5. minutě se k míči na pravé straně dostal Lukáš Tydlačka. Prodral se přes dva hráče a po jeho krásné prudké přihrávce do pokutového území míč uklidil do brány netradičně pravou nohou Radek Pytlík. Skvělý vstup do utkání. 0:1.

Nepolevovali jsme ve svém tlaku a šance přicházeli. Po krásné přihrávce ze středu hřiště se řítil sám na brankáře Lukáš Tydlačka. Ten však brankáře Kaduru nepřekonal. Když to nešlo našim chlapcům tak nám pomohl soupeř. Ve 32. minutě odehráli hráči Hrušova míč jen na rohový kop. Po centru Marka Kubeše se míč nešťastně odrazil od Lukáše Paťavy a doskákal až do sítě. Šťastný moment pro Slovan. 0:2.

Měli jsme zápas pod kontrolou. Bez větších šancí zápas dospěl k poločasové přestávce. Do šaten jsme šli s zaslouženým vedením o dvě branky. V poločase udělal trenér Cirkl pár změn, aby oživil hru. Místo Milana Trávníčka šel na hřiště Tomáš Kaventa, Marka Kubeše nahradil Petr Urbánek. Na hrotě do druhé půle nastoupil Martin Pudil. Hra na kvalitě neztratila.

Stále jsme byli tím týmem, který diktoval tempo utkání. Soupeř se dostal do slibných situací a když už vyslal střelu na naší bránu, tak vždy tam byl připraven skvělý Honza Janečka. Staronová posila Martin Pudil nejprve se nádherně opřel do centru z pravé strany a trefil z voleje břevno. V 60. minutě se dostal po přihrávce z pravé strany k míči opět. Míč si skvěle pokryl a poté co do něj jeden z hráčů Hrušova strčil rozhodčí neváhal. Nařídil pokutový kop. Míč si na značku pokutového kopu postavil David Trunkát. Poslal míč k pravé tyči, jenže tam se skvělým zákrokem dostal Michal Kadura a penaltu zneškodnil.

O šest minut jsme se už mohli radovat. Tomáš Kaventa navedl míč na střed hřiště za něj si zaběhl Roman Trojan a dostal od něj přihrávku do strany. Měl jasný úmysl najít jednoho ze svých spoluhráčů v pokutovém území. Balón mu sjel po kopačce tak šťastně, že zapadl do sítě za domácího brankáře. Uklidňující branka a pohodové vedení 0:3.

Utkání se už dostalo do stavu, kdy už to bylo spíše čekání na závěrečný hvizd. Našemu týmu to, ale ještě stále bylo málo. V 82. minutě se po přímém volném kopu a pár odrazech dostal míč ke kapitánovi Liboru Bartošovi. Ten z halfvoleje nádherně míč uklidil za bezmocného domácího brankáře. Krásný gól a definitivní tečka za tímto zápasem. 0:4.

V závěru málem díky své chybě přišel o čisté konto Honza Janečka, ale s pomocí obránců chybu napravil a zneškodnil šanci soupeře. Poté už přišel konečný hvizd Pavla Hermana. Důležitý povedený vstup do jarní části soutěže a třinácté vítezství na naše konto.

V úvodním kole jarní části se odehrály jen 4 utkání. Nejprve v sobotu Svinov jasně přehrál Třebovice a zvítězil 5:0. V neděli zvládl vstup do jara také Rychvald, který na půdě Vratimova “B“ a vyhrál 1:4. Hlubina “B“ trochu překvapila a urvala cenné 3 body v Hošťálkovicích v poměru 0:3.

 

zdroj: http://www.tj-slovan.cz



Sestavy


Jiskra MCHZ Ostrava Hrušov
M. Kadura [-] - J. Mrázek [-] , J. Hurta [-] , J. Mrázek [-] , M. Jurášek [-] , L. Paťava [-] - J. Pecha [-] , P. Hudeček [-] , F. Kadura [-] , M. Josefofský [-] - D. Pekara [-]

TJ Slovan Ostrava
J. Janečka [-] - M. Kubes [-] , L. Bartoš [-] , J. Toma [-] , D. Trunkát [-] , L. Tydlačka [-] , R. Pytlík [-] , D. Valenčin [-] , M. Trávníček [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-]

ŽK: 18. E. Fekete , 84. J. Pecha - 86. J. Lindovský .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: HERMAN Pavel - MAJER Vladimír, LANGER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.