Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov přestřílel Kozmice


Branky


0

Benešov vedl po půli o jednu branku. Ve druhé sice Kozmice vyrovnaly, ale Benešov dokázal znovu odskočit. Na každou trefu domácích pak vždy zareagoval. Výhru potvrdil v poslední minutě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Benešov ve svém podzimním utkání zajížděl na půdu posledních Kozmic. Opticky lepším týmem byly v první části Kozmice, ale jejich snaha končila před šestnáctkou. Do šance se jako první dostal Dolní Benešov, když centr Richarda Husovského nedokázal usměrnit do kasy Michal Vavřínek. Benešov se ujal vedení ve 32. minutě, když Lukáš Stříbný dostal míč mezi stopery, a jeho vyraženou střelu dopravil do kasy Pavel Lokoč - 0:1. V závěru poločasu ještě rohový kop Lukáše Stříbného napálil do zad domácího zadáka Richard Husovský. 

 

Ve druhé půli se s brankami roztrhl pověstný pytel. Start do něj měly lepší Kozmice, kterým se hned zkraje podařilo srovnat skóre, když se po rohu Tomáše Teska prosadil hlavou Filip Konečný - 1:1. Domácí se ale z vyrovnání neradovali příliš dlouho, když střídající Daniel Mlýnek našel Pavla Lokoče, který propálil domácího brankáře - 1:2. V 53. minutě znovu Daniel Mlýnek centroval na zadní tyčku na Lukáše Stříbného, který našel Richarda Husovského, a ten se nemýlil - 1:3. Domácí snížili čtvrthodinu před koncem, když centr Tomáše Tesky zapadl až do sítě - 2:3. Benešov ale reagoval hned z rozehrávky, když Richard Husovský střelou z dálky nachytal domácího brankáře na švestkách - 2:4. Kozmice ale měly odpověď hned vzápětí, když jiskérku naděje vykřesal pro ně Daniel Rončka - 3:4. Benešov tři body potvrdil až v 90. minutě, když Lukáš Stříbný prošel přes tři obránce, nasadil kličku brankáři, a před posledním obráncem skluzem uklidil balon do kasy - 3:5. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (kapitán): V první části se dá říct, že jsme opticky byli lepší, ale branku dal soupeř. Ve druhé se strhla přestřelka, kdy jsme my tahali za kratší konec provazu.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): I když nám to moc nešlo, a domácí se snažili, tak zatím ještě nemají takovou kvalitu, aby nás porazili.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
J. Kozák [-] - R. Velc [-] (65. M. Vinárek [-] ) , M. Guřan [-] , T. Teska [-] , F. Konečný [-] , A. Miketta [-] , T. Král [-] , M. Daněk [-] , J. Burda [-] (76. D. Koval [-] ) , D. Rončka [-] , J. Holeček [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - R. Husovský [-] , P. Lokoč [-] , M. Vaculík [-] (46. D. Mlýnek [-] ) , L. Stříbný [-] , D. Lorenz [-] , M. Vavřínek [-] (70. D. Skroch [-] ) , J. Reichel [-] , J. Polák [-] , P. Kichner [-] (76. L. Šikora [-] ) , T. Miketa [-] (46. R. Bastl [-] )

ŽK: 70. J. Holeček - 25. J. Reichel , 42. P. Lokoč , 70. R. Bastl , 71. R. Husovský . ČK: 70. R. Bastl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HARAZIM David - GAI Tomáš (N), GLOGAR Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.