1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hať ztratila výhru deset minut před koncem


Branky


0

Domácí šli do vedení po hodině hry. To však neudrželi, protože Kozmice srovnaly deset minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

Mužstvo z Kozmic přijelo v sobotní odpoledni do Hatě posílené o první letošní výhru z minulého zápasu. V úvodní čtvrhodině diktovaly tempo hry právě Kozmice, které domácí přitlačily. Dostaly se ale jen ke dvěma standardním situacím, které ale zaznamenaly jen malé ohrožení domácí branky. Exekutory byli kapitán Tomáš Král a Radim Velc. Pak Hať získala navrch a vypracovala si i nějaké tutovky. Největší měl Michal Kupka, jenž ale balon seznámil pouze s tyči hostující klece. Roman Hruška se zase dvakrát až třikrát zjevil sám před hostujícím brankářem, ale svá sóla nedokázal dovést do úspěšného konce. Do kabin tak odcházela obě mužstva, aniž by vstřelila branku. 

Na vedoucí branku odpověděly Kozmice vyrovnávací trefou

Start do druhé poloviny měla lepší Hať, která Kozmice zmáčkla. Ty si nedokázaly pořádně přihrát, podržet míč a jen se bránily. Po hodině hry už domácí fandové propukli v jásot, když centrovaný míč z pravé strany propadl až Marku Polachovi, jenž si ho zpracoval a z otočky jej napálil do kasy - 1:0. Po hodině zápasu se obraz hry na trávníku srovnal. I Kozmice začaly trošku vystrkovat růžky. Jejich chvíle pak přišla deset minut před koncem, když kapitán Tomáš Král poslal přesnou nahrávku na Michala Daňka, jenž si naběhl do vápna a přesně zakončil - 1:1. V závěru ještě mohla Hať rozhodnout, ale Lukáš Tyleček z pěti metrů mířil vedle, a Lukáši Klimentovi se podařilo dokonce obejít hostujícího brankáře Tomáše Klimoviče, ale míč do kasy už zasunout nestihl. Zápas tak dospěl k remízovému konci, se kterým byly více spokojeny Kozmice. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): S výsledkem spokojený vůbec nejsem. Měli jsme tolik šancí, a bohužel s jejím proměňováním jsme byli na štíru. Soupeř dal prakticky z jediné šance branku a odváží si bod.

TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (kapitán): Před zápase jsme si říkali, že odvézt si z Hatě bod by byl dobrý. Nakonec ho po průběhu zápasu bereme.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
T. Němec [-] - J. Nováček [-] , R. Polášek [-] , D. Majer [-] , M. Polach [-] , J. Macháček [-] , M. Kupka [-] (57. L. Machalla [-] ) , R. Hruška [-] (73. L. Kliment [-] ) , J. Válek [-] (88. V. Kliment [-] ) , L. Štverka [-] (46. J. Kliment [-] ) , P. Horák [-]

TJ Sokol Kozmice B
T. Klimovič [-] - D. Rončka [-] , R. Velc [-] (46. A. Miketta [-] ) , M. Guřan [-] , J. Holeček [-] , F. Konečný [-] (89. D. Matola [-] ) , T. Král [-] , M. Daněk [-] , M. Vinárek [-] , L. Ondrášek [-] (49. L. Krcho [-] ) , D. Koval [-] (65. J. Kozák [-] )

ŽK: 43. L. Štverka , 45. J. Macháček , 78. P. Horák - 76. T. Král .
Hráči zápasu: T. Němec - T. Klimovič .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - ŠTVERKA Dalibor (N), BIALAS Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.