2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2017 17:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice po obnovení rezervy slaví premiérovou výhru


Branky


21. R. Velc , 82. M. Daněk
0

Kozmice se ujaly vedení po dvaceti minutách hry. Pojistku pak vsítily osm minut před koncem a mají tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velc posílá Kozmice do vedení

Původně se měl zápas odehráti v neděli, ale kvůli svatbě jednoho hráče z Kozmic, byl přeložen se souhlasem Štěpánkovic na páteční podvečer. Hrálo se za trvalého deště, který přišpíval k rychlejší hře. V úvodní dvacetiminutovce se vypracovala nadějné příležitosti obě mužstva. Za domácí byl hodně nebezpečný Tomáš Tesca, který hrozil průniky do šestnáctky, kde se snažil přihrávkami pod sebe nacházet své spoluhráče. Více nebezpečnějsí ale byly Štěpánkovice, které se dostaly do tří samostaných nájezdů. Ve všech se zjevil Patrik Benek. Dvakrát ho vychytal domácí brankář Jiří Kozák. Jenou mu jeho střelu zblokoval obránce. Jediný gólový okamžik přišel ve 21. minutě, když aktivně hrající Tomáš Teska vnikl do vápna a přihrávkou pod sebe vyzval ke skórování Radima Velce, jenž střelou z pěti metrů dostal míč do sítě - 1:0. Závěr poločasu se pak odehrával hlavně ve středu hřiště, a obe družiny si už žádnou tutovku nevypracovaly.  

Kozmice si první výhru pojistily v závěru

Druhý poločas začal přesně tak jak skončil ten první polčas. Hra se přelévala mezi pokutovými územími obou týmu. Tento stav trval zhruba dvacet minut. Pak se začaly Štěpánkovice více hnát do útoku, protože chtěly srovnat účet střetnutí. Vypracovaly si dva nebezpečné rohy, ze kterých mířil hlavou Martin Pluške vždy těsně mimo tři tyče. Nadějné byly i standardní situace Jiřího Vendelína. Kozmice hrozily zase z rychlých brejků, ale ani Tomáš Teska a Michal Daněk nebyli úspěšní. Definitivně si Kozmice pojistily tři body osm minut před koncem zápasu, když přihrávku do šestnáctky využil střelou z otočky Michal Daněk - 2:0. V závěru si už Kozmice tři body pohlídaly a mohou se radovat z prvního vítězství v letošním ročníku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice B
Tomáš Král (kapitán): Hrálo se na kluzkém terénu, ale díky tomu se na to dalo koukat a hrálo se v rychlém tempu. V první dvacetiminutovce jsme byli lepším týmem a vsítili branku. Šance Štěpánkovic jsme vyřešili. Závěr poločasu se hrál hlavně ve středu hřiště. Ve druhé půli jsme přežili pro nás kritickou desetiminutovku, a pak už jsme věřili, že by to mohlo vyjít. Štěpánkovice byly sice lepším, a my jsme hrozili z brejků, a jeden se nám podařilo proměnit. Pak jsme to už dotáhli dokonce a můžeme slavit první tři body.

TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): V úvodní dvacetiminutovce jsme měli tři šance, ale zahodili jsme je. Soupeř pak z ojedinělé akce vsítil gól. Konec první půle a začátek druhé půle se pak odehrával mezi šestnáctkami. V poslední dvacetiminutovce jsme je pak přitlačili a jejich branku jsme ohrožovali z rohových kopů a ze standardek. Kozmice pak daly z brejku druhý gól a mají tři body. Oni své šance proměnili, my ne, a proto je výsledek jaký je.



Sestavy


TJ Sokol Kozmice B
J. Kozák [-] - R. Velc [-] , M. Daněk [-] , T. Teska [-] , D. Vinárek [-] , F. Konečný [-] , T. Král [-] , J. Janík [-] , J. Burda [-] , T. Lokaj [-] , J. Holeček [-] (75. D. Koval [-] )

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Tomíček [-] - T. Wolf [-] , L. Bielan [-] , J. Vendelín [-] , J. Václavík [-] , M. Tomíček [-] , M. Pluške [-] (60. L. Vybrančík [-] ) , L. Kufka [-] , L. Jurček [-] , D. Halfar [-] , P. Benek [-]

ŽK: 51. J. Burda , 70. M. Daněk - 29. D. Halfar .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: PUFFLER Jan - BIALAS Miroslav (N), SLANÝ Gabriel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.