Traverza pohlídala závěr a bere tři body


Branky


0

V Rostoklatech se představily Kšely a domácí nechtěli nic jiného než tři body. To se jim i přes dramatický závěr podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komentář k utkání připravil Petr Touš:

 

 

K dnešnímu zápasu jsme nastupovali s tím, že chceme bodovat naplno. To se naštěstí podařilo, ale výhra se nerodila vůbec lehce, protože už v první minutě jsme inkasovali na 0:1. Klasicky jsme si říkali: hlavně zodpovědně, ze začátku nedostat gól.

 

Nicméně se nám podařilo velmi rychle vyrovnat, když Kmoch využil zaváhání stopera a krásnou střelou do šibenice vyrovnal na 1:1. Poté se hra vyrovnala. Až po centru do vápna byl faulován Touš a rozhodčí nařídil pokutový kop. A jak se říká, že by neměl kopat faulovaný hráč, tak se i potvrdilo. Touš trestuhodně neproměnil, když trefil brankáře, který vysthnul směr. Nutno dodat, že penalta byla kopnuta opravdu špatně (bohužel jsem to netrefil vůbec dobře). Své zaváhání jsem naštěstí odčinil o chvíli později a z malého vápna jsem překlopil vedení na naší stranu 2:1.

 

Druhy poločas jsme se začali tlakem a soupeře jsme do ničeho nepoušťěli. A po jedné z mnoha akcí jsme střelou zpoza vápna zvýšili na 3:1. Autorem gólu byl Kubelka.

 

Bohužel z klidného závěru jsem udělal drama, když jsem špatnou rozehrávkou poslal soupeře do brejku a bylo to už jen o gól 3:2. Závěr zápasu se nám ale podařilo pohlídat a tak můžeme slavit důležité tři body.



Počet diváků: 25. Rozhodčí: ČEMUS Daniel - KUBELKA Ladislav (N), PAZDEREC Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.