4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 10:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky opět nepřekročily stín mizerné střelecké potence


Branky


0

Pod dojmem dvoubrankového vedení Nučičtí ve druhé půli polevili a hosté měli šance na zdramatizování zápasu. Jenže proměňování šancí je u Červenopečeckých velkou slabinou a tak domácí mohli přidat další dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Největší hrozbou pro hosty byl Marek Šulc

Domácí začali utkání velice aktivně a hra se odehrávala převážně na polovině hostů, kteří za celý první poločas vážněji neohrozili Krutského branku.

 

Na první gól se nečekalo dlouho. Marek Šulc zachytil odkop hostujícího gólmana, rychle míč připravil a ze třiceti metrů ho vrátil Hanzlovi do šibenice - 1:0. Druhý gól padl po dalších dvaceti minutách hry, kdy po rohovém kopu Šulce číhal na zadní tyči domácí kanonýr Filip Kubalík a rozvlnil síť podruhé - 2:0.

 

Tímto výsledkem poločas skončil a druhý začal pro domácí ještě lépe.

 

 

Domácí polevili, ale hosté nabídnutou šanci nevyužili

Po levé straně pronikl před Hanzla už po čtyřech minutách Kubalík, s jeho pumelicí si gólman ještě poradil, ale odražený míč se dostal k Markovi Šulcovi, který střelou na zadní tyč, jež byla ještě lehce tečovaná hostujícím obráncem, zvýšil na 3:0. Po další akci Chromého skončila hlavička Šulce mimo tyče.

 

Po tomto gólu domácí hodně polevili, na hřišti bylo k vidění mnoho nepřesností, hosté opticky vyrovnali hru a začali zaměstnávat Krutského v domácí bráně. Hanousek s Rauchem podnikli rychlý kontr, ale ke střele se ještě nedostali. To po průniku Koubského po pravé straně a jeho centru zakončoval Rauch hlavou těsně mimo. Krutského ohrozil střelou z trestného kopu i T. Podnecký. Ale ani tato střela, ani střela Panice nevedly ke gólu. Hosté byli v těchto chvílích v mírném tlaku, ale k vážnému ohrožení domácí brány se nedostali.

 

Na druhé straně mohl navýšit skóre Kubalík, který si ale v dobré šanci na nerovném terénu nastřelil pouze vlastní ruku. A domácí nechtěli připustit komplikace a opět zpřesnili hru. Kubalík v další šanci trefil břevno, tutovku za obranou hostů poslal Nevšímal mimo tyče. Další Nevšímalovu šanci zlikvidoval Hanzl, stejně jako další loženku Kubalíka.

 

Na konečný stav se skóre dostalo pět minut před koncem. Šulc poslal před hostující bránu centr, Novák se opřel do střely, ale trefil dobře připraveného Hanzla. Ale vyražený míč se dostal přímo před Filipa Kubalíka, který počtvrté překonal hostujícího brankáře - 4:0.

 

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Petr Houdek, vedoucí týmu: Do Nučic přijel soupeř ze dna tabulky a na jeho hře to bylo znát. Moc toho nepředvedli a celý zápas jsme měli pod kontrolou. Především Marek "Mára" Šulc, který byl u všech gólů. Hlavně první branka byla pastva pro oči, kdy z odkopu gólmana zpracoval balón a nekompromisně vymetl z třiceti metrů šibenici. Skóre mohlo být vyšší, ale sváteční střelec Nevšímal ml. zazdil dvě tutovky. Byla to úspěšná tříbodová tečka za podzimní sezónou.

FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Na těžkém terénu a za velmi chladného počasí se hrál celkem dobrý fotbal, ve kterém domácí zaslouženě vyhráli. My jsme v první půli nevystřelili na branku.  Nučice skórovaly hned z první střely na branku. Nutno říct, že to byla střela pohotová a povedená. Druhý gól pak domácí přidali po rohu, když jsme nepohlídali zadní tyč. Druhá půle pro nás začala ještě hůř než první, inkasovali jsme už po čtyřech minutách. Pak teprve jsme se dostali k ohrožení soupeřovy branky,  ale opět se projevila naše největší slabina - proměňování šancí.  V závěru Nučice využily ještě jeden z jejich rychlých protiútoků a uzavřely tak podzimní část soutěže.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Vedral [-] , K. Hurtík [-] , J. Souček [-] , D. Kočí [-] (58. P. Nevšímal [-] ) - P. Zápotocký [-] (58. P. Bradáč [-] ) , M. Chromý [-] , L. Kulhavý [-] (69. J. Hervert [-] ) , M. Šulc [-] - J. Novák [-] , F. Kubalík [-] -

FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - S. Pokorný [-] , R. Panic [-] , P. Podnecký [-] , T. Koubský [-] - J. Svoboda [-] , T. Podnecký [-] , M. Rauch [-] , Z. Bulíř [-] - M. Hanousek [-] , M. Převrátil [-]

ŽK: 55. K. Hurtík .
Hráči zápasu: M. Šulc , F. Kubalík - M. Hanousek .
Počet diváků: 42.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.