3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nastavení definitivně rozhodl Šindelář


Branky


0

Krakovany se rozjely i na vlastním hřišti a po boji zdolaly Tuklaty. Domácí vedli 2:0, ale hosté stále kousali a pět minut před koncem dokázali snížit. Konečné skóre stanovil ve třetí minutě nastavení domácí Šindelář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vytěžili z obrovské převahy jen jeden gól

Z domácí kabiny zněl jasný pokyn trenéra Vlastimila Chláda: "Hrajte jako před týdnem, v posledním, podzimním, domácím zápase chceme tři body." Nutno říci, že hosté jim teoreticky situaci usnadnili: "Nejvíc absencí hráčů základní sestavy, pouze dva lidi na střídání a těžký soupeř venku", lamentoval Roman Nešpor.

 

 

Hosté začali defenzívní taktikou a za celý první poločas se horko - těžko dostávali za půlící čáru. Domácí na soupeře vlétli a přišpendlili je před jejich bránu, ve které ale čaroval Pazdera. Sixta dvakrát sám za obranou, ale zakončuje vedle. Hačku i Kozla vychytal hostující gólman.

 

 

Jediný gól prvního poločasu padl po rohovém kopu a přesné hlavičce Lukáše Jelínka - 1:0. Domácí předváděli vynikající výkon, ale další branku nepřidali.

 

V závěru sahaly Tuklaty po vyrovnání

Krakovanští toužili hosty brzy dorazit a získat jistotu zisku tří bodů. Ale na kopačky domácích hráčů se vkradla nepřesnost a už to nebyl takový koncert. Naštěstí pro ně se po faulu na Olexu kopala penalta, kterou neomylně proměnil opět Lukáš Jelínek - 2:0.

 

V dalších minutách se na hřišti příliš fotbalu neodehrávalo. Domácí pod vidinou "jasného" zisku tří bodů a v domnění, že už se nic stát nemůže, hodně polevili. A přišla facka a drama. Sixta vyslal svojí nepřesností do brejku hostujícího Bazala, který našel přesně před bránou Jiřího Vondráčka a ten uklízel do prázdné - 2:1. "Poprvé jsem si sáhl na míč a vyndávám ho z brány", konstatoval po utkání Jan Špinka.

 

Do konce zápasu zbývalo pět minut a hosté ze závěru udělali drama. A Martinec mohl nadvakrát zajistit remízu. V prvním případě se mu nepodařilo po uklouznutí Robovského přehodit dobře postaveného Špinku, ve druhém pokusu střílel z hranice šestnáctky mimo tyče. Hosté se pokoušeli reklamovat zásah Špinky mimo velkého čtverce, ale domácí gólman se důrazně ohradil: "Ani omylem!"

 

A tak v nastavení udělal tečku za utkáním domácí Stanislav "Ipkys" Šindelář. Po rychlém brejku Dostála do otevřené obrany a jeho střely do břevna, doráží hlavou do brány a určuje konečný stav 3:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, gólman: Poslední domácí zápas na svatého Martina jsme si chtěli vychutnat. Tuklaty úporně bránily a čekaly na brejky. Celý zápas jsme byli lepší. Bohužel jsme zase neproměnili šance. Výborně zachytal hostující Pazdera. V poslední minutě dokonce Tuklaty sahaly po vyrovnání. Fotbal fakt nemá logiku. Naštěstí tři body zůstaly doma a my jsme mohli jít na husičku, která na nás čekala v hospůdce u Jirky. Poslední zápas jedeme do Plaňan. Chtěli jsme zápas přeložit na sobotu, abychom mohli svlažit hrdlo. Bohužel Plaňany mají v týmu samé abstinenty, tak budeme hrát pro nás v neoblíbenou neděli.

Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Někteří hráči podali velmi špatný výkon, zvlášť v prvním poločase a v podstatě nebylo co řešit. Jediné štěstí že v prvním poločase zachytal velmi dobře Pazdera a domácí hráči nemířili přesněji. Hra naší obrany byla velmi špatná, krajní hráči nestíhali. My si musíme uvědomit, na co máme a na co nemáme, objektivně a reálně a pokud nám v základní sestavě chybí Nešpor, Jambor P., Jambor D., Kotala, Blaščok, případně Goll, tak budeme těžko konkurenceschopný. K tomu se přidali další absence, například Kassa. Na druhou stranu i přes celkový počet omluvenek nemáme problém nastoupit k utkání a to mě těší. V závěru jsme ale mohli vyrovnat. Bylo by to nespravedlivé k domácím, ale nakonec jsme reálně sahali po remíze. Nějaké měřítko v dnešním utkání snesl hlavně brankáře Pazdera, který nás podržel a bojující Vondráček. Ve druhém poločasu se pak zvedl Martinec s Vébrem. My potřebujeme poslední zápas podzimu vyhrát, abychom si nepokazili slibný začátek sezóny a v zimě se pokusíme posílit tým a hlavně realizační tým, protože s tím máme momentálně největší problémy. I proto musíme považovat celkový bodový zisk za úspěch, půjdeme odhodlaní do posledního utkání ještě zisk o tři body navýšit!



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Věříš [-] , M. Kutil [-] , P. Kozel [-] (90. D. Chvojka [-] ) , L. Jelínek [-] - R. Hačka [-] , J. Olexa [-] (75. V. Novotný [-] ) , J. Robovský [-] , Z. Vodvářka [-] (81. L. Neruda [-] ) - A. Dostál [-] , T. Sixta [-] (90. S. Šindelář [-] )

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Procházka [-] , M. Pytloun [-] , J. Vébr [-] , J. Halgaš [-] , D. Procházka [-] , D. Bazal [-] , J. Vondráček [-] , L. Werbynský [-] , L. Martinec [-] , F. Bárta [-]

ŽK: 33. P. Kozel - 25. F. Bárta , 71. M. Procházka , 82. L. Martinec .
Hráči zápasu: L. Jelínek - J. Pazdera .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - KUBIČEK Luboš (N), PROCHÁZKA Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.