R. Panic 39.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky ztratily tři body v samém závěru zápasu


Branky


0

Už, už se zdálo, že tři body zůstanou doma, když dostal míč před brankou Halgaš a nekompromisně ho poslal do sítě. Zklamaní domácí pak neuspěli ani v penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli po chybě Pazdery do vedení

K důležitému zápasu nastoupily Tuklaty v Červených Pečkách a pokud chtěly potvrdit příslušnost do horní poloviny tabulky, tak postavení obou týmů velelo získat tři body. Zápas ovlivňoval silný vítr, ale byli to domácí, kteří po rohovém kopu dokázali dotlačit míč, který Pazdera neudržel, do branky. Z gólu se radoval Roman Panic a protože hosté nedokázali zužitkovat svoje příležitosti i díky výborným zákrokům červenopečeckého gólmana Hanzla, šlo se do kabin za stavu 1:0 pro domácí tým.

 

 

 

 

Halgaš vyrovnal v posledních vteřinách

Druhý poločas začal optickou převahou hostující Čechie, jejíž hráči se snažili otočit výsledek. Po rohovém kopu měl příležitost Halgaš, ale míč který propadl až k němu nedokázal nasměrovat mezi tyče. Šanci na zvýšení náskoku měli ale i domácí po chybné rozehrávce Pazdery, ale střela byla včas zblokovaná hostující obranou.

 

Do hry naskočil v hostujícím dresu Vondráček a začal větrat domácí obranu. Jeho únik po pravé straně zakončoval z prostoru šestnáctky Blaščok, ale trefil před sebou stojícího obránce. V další tutové šanci hlavičkoval osamocený Blaščok opět po centru Vondráčka mimo tyče. Předtím ještě Nešporův trestný kop lapil Hanzl.

 

Domácí se soustředěně bránili a snažili se rozhodnout z brejků. Naději měli po prostrčení Herverta na Raucha, ale Pazdera byl včas z brány venku a míč sebral. V závěru utkání vybojovali domácí rohový kop, po jeho rozehrání se snažili získat čas v rohu hřiště, ale o míč přišli. Rychlý protiútok táhl Nešpor, přihrál na dobře postaveného Pytlouna, ale tomu se míč v rozhodující chvíli zamotal pod nahama.

 

Domácí hráči i diváci již vyžadovali odpískání konce utkání, ale rozhodčí nahlásil čtyři minuty nastavení. A v posledních vteřinách přišla studená sprcha pro Červenopečecké. Bazal našel kolmou přihrávkou mezi stopery Jiřího Halgaše, který se s ničím nepáral a prostřelil Hanzla - 1:1. Vzápětí rozhodčí Fencl ukončil řádnou hrací dobu a hráči se mohli chystat na penalty.

 

Domácí dvakrát mířili mimo a přišli o dva body

Úvodní kopy z penaltového puntíku se příliš nedařily. Za hosty proměnil Vondráček, ale Pytlouna Hanzl vychytal. Domácí Hanousek mířil vedle a kapitán Podnecký přestřelil. A protože další aktéři už byli naomylní, připisují si druhý bod hosté z Tuklat.



Ohlasy k zápasu



Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, trenér: Já jsem spokojený s bojovností v druhé půlce, tým se chce rvát do konce a bojovat. Z pohledu fotbalového to nebylo z naší strany ideální, ale i takové zápasy jsou. Pozitivum je vyzkoušení si nového rozestavení, zimní doplňování kádru začalo již nyní a do utkání nastoupil Filip Bárta, který si vedl velmi dobře na levém beku. Máme 19 bodů, před sezónou bych je bral všemi deseti, ale my nyní máme nový cíl, abychom měli klidné jaro v soutěži. Uvidíme, jestli si dokážeme připsat nějaký ten bodík v dalším utkání proti silné Velimi.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - R. Panic [-] , M. Převrátil [-] (34. R. Hervert [-] ) , J. Přiklopil [-] , P. Podnecký [-] , M. Hanousek [-] , M. Rauch [-] (81. Z. Bulíř [-] ) , T. Podnecký [-] , M. Hendrych [-] , T. Koubský [-] , J. Svoboda [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - J. Vébr [-] , M. Kotala [-] , L. Blaščok [-] , P. Jambor [-] , L. Werbynský [-] , L. Martinec [-] , D. Procházka [-] , F. Bárta [-] (67. D. Bazal [-] ) , R. Nešpor [-] , J. Halgaš [-]

ŽK: 23. M. Hendrych , 60. R. Panic .
Hráči zápasu: J. Halgaš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: FENCL Ivan - POSPÍŠIL Pavel (N), PROCHÁZKA Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.