L. Jelínek 66. (p.)
A. Dostál 89. (p.)
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě penalty rozhodly o výhře Krakorek


Branky


66. L. Jelínek (p.) , 89. A. Dostál (p.)
0

Vyrovnaný výsledek držel až do šestašedesáté minuty, kdy z pokutového kopu šli domácí do vedení. Pojistka výsledku pak padla v samém závěru také z kopu z penaltové značky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pečky držel nad vodou Hanzl

"Opět k nám přijel poslední tým tabulky", prozrazoval lehkou paniku před utkáním krakovanský Jan Špinka a pokračoval: "Vypadá to, že jsme jako Robin Hood, který bohatým bral a chudým dával. Snad to zvládneme."

 

 

V úvodu zápasu se hrál vyrovnaný zápas, ale otěže postupně přebírali domácí borci. Pečkám se nedařil přechod do protiútoků. zbytečně poztrácely spoustu míčů ve středu pole a domácí z toho mohli těžit. Ale naděje hostů držel stále výborný Hanzl v bráně. Krakovanští totiž nedokázali adresovat přesnou finální přihrávku, v šestnáctce soupeře byli málo draví. Hrozbu pro červenopečeckou branku znamenaly hlavně standardní situace, kdy se do gólovek dostával Jelínek, ale zákroky Hanzla pokazily jeho gólovou radost. Poločas tak skončil bez branek 0:0.

 

 

 

 

 

Po hodině hry přišla první penalta

Ve druhém poločase zatlačili domácí hosty před jejich branku. Ale stále stejná, obehraná písnička. Nedůraz ve vápně, pokažená závěrečná přihrávka. Pěknou střelu Vodvářky vykopl Hanzl nohou. Na hřiště se pak dostal Novotný, který na hosty platil svojí rychlostí.

 

V šestašedesáté minutě odpískala hlavní rozhodčí Růžičková pokutový kop. V hlavičkovém souboji Robovského s hostujícím stoperem došlo k přistrčení, rozhodčí sporný moment viděla dobře a neváhala pískat. Míč si postavil na značku Lukáš Jelínek, ale první střelu mu Hanzl dokázal vyrazit. Bohužel zpět k jeho nohám a na dorážku už nestačil - 1:0

 

 

Pečečtí vysunuli na hrot dalšího hráče, ale ve snaze o vyrovnání si vytvořili pouze jeden přímý kop a jeden roh. Ke konci zápasu se prosmýkl do šestnáctky hostů rychlík Novotný, byl stažen za ruku a z druhé penalty mířil Aleš Dostál přesně pod břevno - 2:0.

 

Pečky odjíždějí smutní, protože na bod tady nejspíš měly, ale prohrály po dvou penaltách.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Konečně jsme získali první vítězství na domácím hřišti. Jsme rádi za tři body, i když vítězství po dvou penaltách s posledním týmem tabulky není asi ideál dokonalosti. Červené Pečky nehrály špatně a za svoji snahu si určitě bod zasloužily. Teď nás čeká zápas ve Velimi. Pro nás je to pikantní souboj, protože 6 hráčů z týmu ve Velimi působilo. Takže o motivaci je postaráno.

FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: Bez gólu se nedá vyhrát. Nedaří se nám přechodová fáze, kde ztrácíme spoustu míčů a sami tak dostáváme soupeře do hry. V první půli jsme vyslali na branku soupeře několik střel, všechny mimo. To domácí byli přeci jen nebezpečnější, ale naše obrana většinu střel stihla zablokovat. Ve druhé půli Krakovany neproměnily několik velkých šancí, a tak zápas rozhodla situace, kdy na centrovaný míč skákalo několik hráčů a za údajné strčení do soupeře jsme byli potrestáni penaltou. První střelu brankář Hanzl vyrazil, na dorážku už byl krátký. Ve zbytku zápasu jsme se tlačili před domácí branku, ale neúspěšně. Tři minuty před koncem z druhé penalty přidaly Krakovany druhou branku.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , M. Věříš [-] , P. Kozel [-] - R. Hačka [-] , J. Olexa [-] (59. V. Novotný [-] ) - A. Dostál [-] - L. Jelínek [-] , Z. Vodvářka [-] , T. Sixta [-] (71. J. Špinka [-] ) , J. Robovský [-] (90. S. Šindelář [-] )

FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - J. Přiklopil [-] , P. Podnecký [-] , J. Kubelka [-] , M. Hanousek [-] , M. Rauch [-] (64. R. Panic [-] ) , T. Podnecký [-] (82. R. Kulhánek [-] ) , M. Hendrych [-] (58. M. Převrátil [-] ) , T. Koubský [-] , M. Šourek [-] , Z. Bulíř [-]

ŽK: 56. P. Kozel , 70. J. Robovský - 71. M. Hanousek , 81. J. Přiklopil , 89. P. Podnecký .
Hráči zápasu: L. Jelínek - V. Hanzl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Růžičková Karolína - KUBIČEK Luboš (N), ŠANC Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.