V pětaosmdesáté minutě rozhodl Jan Paclík, všechny body zůstávají v Kouřimi


Branky


42. T. Svoboda (p.) , 85. J. Paclík - 12. M. Tománek (vl.)
1

Mezi střelce branek se zapsali pouze domácí hráči, ale těsnou výhru musel vystřelit pět minut přěd koncem Jan Paclík. Stopadesát diváků se v pěkném počasí dočkalo tří bodů pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly prvního poločasu zařídili obránci

Stopadesát diváků bylo v krásném počasí babího léta zvědavo a natěšeno na derby mezi domácí Kouřimí a hosty z nedalekých Nučic. Kouřimští po krátkodobém výpadku už zase sbírají body, Nučice zatím formu stále hledají a bodové přírůstky jsou, řekněme, náhodné jako noty na buden - občas se rána vyvede. Přesto - derby favorita nemívá a navíc výsledky posledních vzájemných zápasů dávaly hostům jistou naději.

 

A Nučičtí začali velice aktivně a bojovně. Domácí borci jim dávali hodně prostoru a jen mizerná koncovka kazila dojem z výkonu hostujícího týmu. Nučice šly dokonce do vedení, ale střelcem gólu je v oficiálním zápisu označen Milan Tománek, který nešťastně nasměroval míč za záda L. Havránka - 0:1

 

Neproměněné šance hosty zamrzely v závěru, kdy po penaltovém zákroku hostující obrany proměnil Tomáš Svoboda pokutový kop a do kabin hráči odcházeli za nerozhodného stavu 1:1

 

 

 

Kouřim strhla vítězství na svoji stranu v závěru poločasu

I druhý poločas pokračoval v nastaveném tempu. Hosté byli aktivnější a dokázali si tvořit gólové šance. Ale bohužel bez gólového efektu. Domácím vázla kombinace, ale Krutského bránu ohrožovali po standardních situacích. Gól byl na spadnutí, ale ne a ne padnout.

 

Rozuzlení přišlo v závěru. Před hostující brankou se prosadil Jan Paclík a strhl domácí bouři oslav - 2:1. Hosté vrhli v posledních minutách vše do ofenzívy, ale tlak už byl bezvýsledný. Hosté tedy odjíždějí po sympatickém výkonu bez bodu. Kouřimští se tímto výsledkem drží v první čtveřici tabulky.

 

 

"S body jsme spokojeni, ale s hrou vůbec", hodnotil bezprostředně po zápase kouřimský vedoucí mužstva Jan Břečka.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Břečka, vedoucí týmu: Vzájemná střetnutí obou týmů jsou vždy hlavně o bojovnosti a důrazu. Bohužel pro početnou diváckou kulisu tomu nebylo jinak ani tentokrát. Počasí fotbalu přálo, ale hrála se jen kopaná. Bohužel jsme se prezentovali nejhorším výkonem sezóny. Chyběla nám kombinace a chuť hrát. Soupeř dostával hodně prostoru, ale nám naopak nedal metr zadarmo. Jediné, z čeho jsme dokázali hrozit, byly standardní situace. Vítězství bych hodnotil jako hodně šťastné. Tři body jsou tak jediným pozitivem z tohoto utkání a věřím, že to hráči vidí stejně. Doufám, že se do příštího zápasu srovnáme a budeme to zase my.

TJ Nučice
Petr Houdek, vedoucí týmu: Za pěkného počasí a před hojnou diváckou kulisou se hrál velmi bojovný fotbal, ve kterém oba týmy zahazovaly jednu šanci za druhou. Hlavně my jsme měli v prvním poločase minimálně 3 gólové šance a nakonec si musela dát Kouřim vlastní gól, abychom se gólově prosadili. Vzápětí jsme jim to vrátili penaltovým zákrokem. Líbivý fotbal pokračoval i ve druhém poločase, kde se opět závodilo v neproměňování šancí, hlavně z naší strany. A trest přišel v posledních minutách zápasu, ve kterém domácí v závaru ve vápně dotlačili míč za brankovou čáru. V následném tlaku jsme byli neúspěšní. Oproti minulému zápasu dnes hráči podali velice bojovný výkon plný šancí, za který jsme si určitě body zasloužili.



Počet diváků: 150. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - NAVRÁTIL Milan (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 10. 2017 18:47
Sudí absolutně nezvládl. Kdyz domati trener, strkal do pomezniho hosti nechal vse bez povsimnuti. Domací hráč Snížek dostal v 87 minutě druhou žlutou kartu, na hřišti však zůstal, o pár minut později se nechal vystřídat, než se na to přijde.Domácí zahrávali volný přímý kop zhruba z 20 metru , sudi nechal stat hostujici zed ve vzdalenosti 6 metru maximálně. Komedie :)