Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

4.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

4.0

O výhře Tuklat rozhodla jediná branka z penalty


Branky


33. J. Halgaš (p.)
0

Oba týmy toužily v tomto zápase po bodech, ale radují se jen domácí, kteří brankou z pokutového kopu rozhodli o třech bodech pro svůj tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující branku trefil z penalty Halgaš

"Do zápasu chceme vstoupit, tak jak jsme končili utkání v Dobrém Poli, s bojovností podpořenou rychlými protiútoky", prozradil před zápasem domácí lodivod a hrající trenér Roman Nešpor.

 

 

Bohužel se to tak až úplně nedařilo. Hostující hráči dobře napadali domácí rozehrávku a hráči Čechie často kazili přihrávky. Nebyl to moc fotbal záživný pro diváky. Ani na jedné straně se hráči nedostávali do šancí, protože než k tomu došlo, byla pokažena přihrávka. 

 

Přesto po jednom z protiútoků domácích hráčů byl v šestnáctce soupeře faulován Miloslav Goll a nařízený pokutový kop s přehledem proměnil kapitán Jiří Halgaš - 1:0. V tuto chvíli to vypadalo, že tento gól může být jediným v zápase, protože šancí bylo jako šafránu.

 

 

 

Nučičtí ještě v sezóně neskórovali

Ve druhém poločase hosté přitlačili. Přitvrdili hru, což s nevolí komentovali domácí, a vyvíjeli větší aktivitu na soupeřovu bránu, kterou ale hájil výborný Pazdera. Hráči domácí Čechie se zatáhli a bránili hubený výsledek. Bylo jen otázkou času, kdy se hostům podaří přetlačit domácí obranný val. A nějaké šance k tomu byly. V největší z nich ale domácí gólman vytáhl fantastický zákrok proti míči z kopaček Kočího.

 

Do konce zápasu jiná branka nepadla. Borci Tuklat dokázali branku uhájit a problémem Nučických je proměňování šancí. Když už si nějakou vypracují, není jejich zakončení důrazné a přesné. Jsou jediným týmem, který má po třech kolech na kontě vstřelených branek nulu. I proto jim patří předposlední pozice v tabulce. "A to nás teď čekají neoblíbené Plaňany", prohodil po zápase vedoucí nučického mužstva Petr Houdek.

 

Naopak tuklatská Čechie má jako nováček už šest bodů a v tabulce se vyhřívají na pátém místě. Za týden je čeká ale těžký mač v Býchorách: "V příštím kole se budeme muset hodně zlepšit, uvidíme jaká bude sestava, nejspíše přijde několik změn, tak abychom se v Býchorech pokusili vyhrát, ale víme, že nás čeká jeden ze silnějších celků OP", věděl dobře Petr Nešpor.



Ohlasy k zápasu


Čechie Tuklaty
Roman Nešpor, hrající trenér: Bohužel se nám nedařilo, špatně jsme řešili předfinální přihrávky, nedostávali jsme se k naší hře, pravda, že soupeř nás dobře napadal a my jsme neměli tolik času na rozehrávku. Druhý poločas jsme se po většinu času stáhli a chtěli jsme udeřit z rychlého brejku do otevřené obrany. I když měl soupeř několik závarů, tak vše lítalo mimo branku a to co letělo na bránu buď zblokovali obránci nebo pochytal brankář Pazdera, jeho zákrok na brankové čáře byl fantastický. Soupeř hrál poměrně jednoduchý, nátlakový fotbal a nešetřil ani s velmi tvrdými zákroky bez míče, rozhodčí trestal pouze žlutými kartami, dle mého pohledu některé zákroky naprosto zbytečné. My jsme předvedli asi nejslabší výkon od začátku soutěže, ale naštěstí jsme tři body ubojovali.

TJ Nučice
Petr Houdek, vedoucí týmu: První poločas jsme hráli velmi špatně, bez důrazu, špatně jsme kombinovali a bránili útočící hráče. Hlavně Blaščok nám dělal problémy. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně ve snaze vyrovnat. Přitvrdili jsme, začali jsme si více nahrávat a dostali domácí pod tlak. Dostávali jsme se i do šancí, kde nám chyběl důraz v zakončení a i štěstí. Tu největší zahodil Dominik Kočí. Je to pro nás už třetí zápas v řadě bez vstřeleného gólu. Přitom v každém zápase si šance vytváříme. Prohra v Tuklatech je pro nás zklamáním.



Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.