Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřimští převálcovali hosty z Červených Peček


0

Po poločasovém dvougólovém vedení přidali domácí další čtyři ve druhém dějství a zdemolovali Červené Pečky šesti zásahy. Dva z nich trefil přesně Roman Světnička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali proměnit jen dvě z mnoha šancí

Hosté měli možnost vstřelit první gól už ve druhé minutě, když po chybě domácí obrany zůstal sám před brankářem Bílý, ale nabídnutou šanci nevyužil. Kouřimští naopak hned vzápětí předvedli výborný rychlý přechod z obrany do útoku a jednoduchou ztrátu míče hostů potrestali gólem. Hovorka uvolnil po lajně nabíhajícího J. Keltnera, který celou kombinaci vyšperkoval přihrávkou na Romana Světničku, který byl sám před brankou – 1:0

 

Domácí hráči byli nadále lepší, ale nedokázali své šance přetavit v branku, také díky výborným zákrokům holstujícího gólmana Hanzla. Ale skóre se přece jen do poločasu ještě změnilo. V devětatřicáté minutě Světnička přiťukl míč Jirků, ten centrem našel na zadní tyči osamoceného Martina Snížka, který poslal míč za háčky - 2:0

 

 

 

V závěru spustili domácí kanonádu

I obraz druhého poločasu byl podobný prvnímu. Ale ve velké šanci se ocitli po patnácti minutách hosté, když se po rohovém kopu ocitl na malém čtverci osamocený Rauch, ale napálil míč jen do gólmana Havránka. 

 

Během poslední čtvrthodiny našli domácí konečně soudek se střeleckým prachem a navýšili skóre. Nejprve Charvát narazil Snížkovi, který zatáhl míč do vápna a přihrávkou do druhé vlny našel nabíhajícího Tomáše Nováka. Ten s přehledem zakončil na zadní tyč – 3:0. Téměř v zápětí si odražený míč našel Keltner a jeho prudkou ránu ještě dokázal za záda hostujícího brankáře tečovat Patrik Jirků – 4:0.

 

V jedenaosmdesáté minutě dostal Roman Světnička na rohu velkého vápna až příliš prostoru a následnou střelu krásně zakroutil na zadní tyč – 5:0 a v poslední minutě zápasu centr uklidil do branky Michal Havránek a uzavírá střelecké představení domácího týmu – 6:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Jan Břečka, asistent trenéra: Do utkání jsme vlétli a soupeř poprvé inkasoval už ve 3. minutě. Od té doby jsme byli jednoznačně lepším týmem a do poločasu jsme proměnili alespoň ještě jednu z mnoha příležitostí. I ve druhém poločase jsme kontrolovali hru a soupeř i za pomoci brankové konstrukce držel jen dvougólové manko. Třetí branka už ale soupeře zlomila. Odevzdaní hosté pak do konce utkání ještě třikrát inkasovali. Podali jsme skvělý týmový výkon, který se musel všem našim fanouškům líbit. Stejně tak i kombinace, které předcházely hned několika krásným brankám. Hráči zaslouží velkou pochvalu, ale není čas usínat na vavřínech. Skvělý výkon podal i rozhodčí Melichar, který ukázal cit pro hru a zbytečně ji nekouskoval.

FK Červené Pečky
Pavel Pospíšil, trenér: I když naše mezihra byla trochu lepší než před týdnem, nebyli jsme schopni dát finální přihrávku a zakončit. Důrazně a rychle hrající domácí naopak hrozili z každé situace a hlavně díky výborným zákrokům brankáře Hanzla jsme drželi pouze jednobrankovou ztrátu. To se změnilo těsně před poločasem, když jsme nedokázali zabránit centru do vápna a po hlavičce domácího útočníka jsme inkasovali podruhé. Ve druhé půli byl obraz hry podobný, my jsme mohli snížit po rohu, ale Rauch z malého vápna trefil pouze gólmana. Když jsme vinou zranění hráčů byli nuceni prostřídat sestavu, dostali jsme během posledních patnácti minut ještě čtyři góly navrch.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Svoboda [-] , M. Tománek [-] , J. Holub [-] , T. Novák [-] (88. J. Paclík [-] ) - R. Světnička [-] , M. Hovorka [-] (56. J. Charvát [-] ) , O. Macháček [-] , P. Jirků [-] - J. Keltner [-] (81. M. Havránek [-] ) , M. Snížek [-] (83. D. Kosmata [-] ) -

FK Červené Pečky
V. Hanzl [-] - J. Přiklopil [-] (58. T. Koubský [-] ) , R. Panic [-] , P. Podnecký [-] , S. Pokorný [-] - T. Podnecký [-] , J. Svoboda [-] (60. J. Kubelka [-] ) , M. Hanousek [-] , Z. Bulíř [-] (46. M. Rauch [-] ) - M. Bílý [-] , M. Hendrych [-] (46. M. Převrátil [-] ) -

ŽK: 60. J. Svoboda .
Hráči zápasu: T. Svoboda , T. Novák , R. Světnička .
Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.