3:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice poprvé padly


Branky


49. V. Šenk , 69. J. Šenk , 75. J. Šenk - 11. D. Solný , 21. D. Solný , 25. L. Kopec , 60. M. Kocvelda
0

Postřehy ze zápasu nám přináší Martin Šenk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V dalším podzimním „babím létě“ jsme přivítali na domácím hřišti „opožděné“ mužstvo Raduně (zbytek hráčů dorazil v rámci čekací doby později - ale stálo to za to – hlavně pro diváky).
Úvod zápasu herně patřil domácím, ale ideální vysunutí Vladimíra Šenka ve 3.min. na zabíhajícího Vojtu Vavrečku, který se proti vybíhajícímu gólmanu „z oči v oči“ neprosadil – byl z toho JEN rohový kop – NIC.

Od této chvíle se Hosté osmělili, a díky svému důrazu v osobních soubojích, napadání            a v dobře zajištěné obraně skórovali do poločasu na 0:3, a to následovně: Po chybě na naší levé straně hřiště v 8.min. zakončují Hosté na 0:1. V 15.min. Hosté opět po „přestřelce“ v naší šestnáctce kontrují před vybíhajícím Romanem na 0:2.  Ve 22.min. Hosté zakončují po naší špatné defenzivní hře střelou z poza šestnáctky do naší šibenice na 0:3 – pro nás „ŠOK“. Hosté poté „polevili“ a naše mužstvo si tak vytvořilo dalších několik dalších - minimálně  4.gólových šancí, ale nebylo nám do poločasu přáno, tedy poločas bohužel - 0:3.

 

.Do druhého poločasu nás „hnali“ hlasivkově „skalní příznivci“ ke snížení nepříznivému skóre a možnému vyrovnání zápasu. Vysunutí Tomáše Reka a jeho zpětný centr v 46.min. utkání ke snížení skóre nevedl. Taktéž „housle“ Dušana Sýkory a následné vysunutí opět na Tomáše Reka, ke snížení skóre nevedly. Teprve v 57.min. střídající Ondra Strojil nastřeluje břevno Hostů a nabíhající Vladimír Šenk snižuje dorážkou na 1:3.
Po otevření naší obrany z důvodu korigovat výsledek utkání – naopak inkasujeme, a to          v 64.min. kdy Hosté sice nastřelují JEN tyčku naší branky , ale následná dorážka Hostů do prázdné branky – 1:4.
Po této inkasované brance jsme „úplně otevřeli hru“ a hráli na jednoho obránce Patrika. Toto se nám povedlo a díky soustavnému tlaku na soupeře jsme se prosadili v 68.min., a to z kopačky Jana Šenka z poza šestnáctky „slabší pravou“ – 2:4. Další snížení nepříznivého skóre bylo v 78.min., kdy Tomáš Rek zatáhnul po pravé straně hřiště, Bohdan Sroka tečoval na zabíhajícího Vojtu Vavrečku, který vybídnul ke skórování Jana Šenka na 3:4.
HEKTICKÝ konec tohoto utkání Hosté zvládli a zasloužené si „odvezli“ 3.body. Děkuji všem skalním fanouškům za hlasivkovou podporu, která hnala naše mužstvo ke srovnání skóre - DÍKY. Děkuji taktéž celému mužstvu za bojovný a herní výkon ve druhém poločase, který bohužel ke srovnání skóre či vítězství nevedl.

Autor: Martin Šenk



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , Č. Korčák [-] , T. Rek [-] , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-] , D. Sýkora [-]

TJ Raduň
P. Pohaněl [-] - P. Bensch [-] , D. Solný [-] , M. Stuchlík [-] , D. Kurzica [-] , V. Kubesa [-] , J. Míška [-] , O. Mahr [-] , L. Kopec [-] (54. M. Kocvelda [-] ) , V. Pavelek [-] (46. V. Kubesa [-] ) , M. Palička [-]

Počet diváků: 59. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - JEDLIČKA Petr (N), KUBESA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.