Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice nadále stoprocentní


Branky


0

Martin Šenk z Těškovic nám přináší report.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za deštivého počasí, na silně podmočeném trávníku, jsme sehráli další mistrovské utkání na hřišti Horní Lhoty. Úvod zápasu patřil nám, když Jan Šenk obešel 3. obránce domácích, ale nezakončil - NIC. Naopak domácí zahrozili v 5. min. střelou  jen NAD. V 6.min. zakončuje odražený míč opět  Jan Šenk, ale vedle branky domácích – NIC
V 10.min. se opět zapisuje do statistiky Honza, ale to po chybné rozehrávce ve středu hřiště, kdy soupeř v breaku zakončuje střelou, kterou naštěstí Roman vyráží na ROH. Následný další ROH odkopáváme.
Ve 14.min. projde opět Honza středem hřiště a ideálně uvolní nabíhajícího Vojtu Vavrečku, který se v zakončení nemýlí – 0:1. Další naše střelecké pokusy a šance – NIC. Skóre utkání se mění ve 20.min. po dlouhém autu domácích, kdy míč směřovaný do autu, Jan Šenk jen stínoval, ale domácí skluzem vyrovnávají na 1:1.
Opět si vytváříme brankové šance, ale zakončení Vojty Vavrečky, Tomáše Reka či Petra Lazeckého – NIC. Skóre se mění ve 34.min. když po pěkné kombinaci na jeden dotek skóruje v šestnáctce soupeře „chladnokrevně“ pravou placírkou k pravé tyči Petr Lazecký – 1:2.
Ve 37.min. zahrávají domácí přímý kop z levé strany hřiště, na který si vyběhne Roman, ale zasáhne místo míče soupeře (jasná penalta) – SUDÍ však nepískal ???. Ve 42.min. po faulu na Tomáše Reka zahrává volný přímý kop z levé strany Petr Lazecký a jeho pravačka se nemýlí – 1:3. Do konce poločasu střílí Vladič JEN nad.

 

-     Ve druhé půli se domácí snažili o vyrovnání, ale v 53.min. a 55.min. byli Roman i Dalibor Illík při střeleckém zakončení domácích - „na svém místě“. V 65.min. vystřelí Tomáš Rek „petelici“ z 25m, ale těsně NAD. Další rozehrávky z kopaček aktivního Vladimíra Šenka končí neúspěšným zakončením Jana Šenka a Vojty Vavrečky – NIC.
Naopak domácí opět udeřili v 75.min a následně i v 78.min, kdy Roman v brance opět „čaruje“, skóre se ale nemění. Soupeř do konce zápasu ještě „udeří“ 2x, ale nad naší branku – NIC.
V závěru utkání vybojuje u pravého rohového praporku míč Matěj Krayzel, ale následně „neviděl“ lépe postaveného Vojtu Vavrečku, a tím pádem zakončuje JEN do rukavic domácího gólmana. Konečnou tečku, místy hektickém zápasu, uzavřel střídající Danila Juchelka, který po ideální přihrávce ze středu hřiště, a svým kvalitním zakončením k pravé tyči – pečetil výsledek na konečných 1:4.

 

Autor: Martin Šenk



Sestavy


TJ Sokol Horní Lhota
P. Dedek [-] - M. Bartůněk [-] , J. Rybář [-] , R. Zdražila [-] , A. Homola [-] , J. Hendrych [-] - M. Hlozák [-] (34. J. Biolek [-] ) , M. Majling [-] - P. Fiala [-] , D. Frýdl [-] (67. A. Górecki [-] ) , J. Horváth [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , Č. Korčák [-] (46. M. Krayzel [-] ) , T. Rek [-] (85. B. Sroka [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , P. Lazecký [-] , J. Šenk [-] , D. Illík [-] , J. Krayzel [-] , D. Sýkora [-] (59. D. Juchelka [-] )

ŽK: 22. M. Majling , 90. A. Homola - 55. P. Lazecký .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - STRAKOŠ Karel (N), JEDLIČKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.