Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štáblovice i po zápasové pauze vítězně


Branky


0

Navázat na úspěchy z předešlých kol a potvrdit tak stávající formu, byly ve 12. kole III. B tř. sk. B, hlavní cíle domácích Štáblovic, které v předchozím kole vlivem losu stály. Jako soupeř se jim protentokrát postavilo mužstvo z Moravice, které však spíše bojovalo se svou disciplinovaností. O regulérnosti utkání,  tak nakonec bude muset rozhodnout disciplinární komise.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jelikož se hráči Moravice k střetnutí scházeli doslova jako "švábi na pivo", přičemž mnozí z nich paběrkovali s myšlenkou vůbec k utkání nastoupit, byl výkop opožděn. Moravice do zápasu vyrukovala pouze v devíti hráčích, čehož dokonale štáblovičtí uměli využít. Borci ze Štáblovic vletěli do zápasu z ostra. Z prvního vážnějšího útoku zahrávali domácí roh, který Baláž poslal stříleným centrem přímo na brankáře Hanáka, jemuž se balón nepodařilo dokonale zkrotit. S toulavým míčem na brankové čáře si dobíhající Vícha R. uměl hravě poradit - 2. min 1:0. Na druhý gól nečekali diváci příliš dlouho. Ve 14. min vyslal  Ruso jedovatou střelu, která s přispěním teče jednoho z obránců, zaplula do brány hostů - 2:0. O čtyři minuty později si Ruso situaci zopakoval, když z poza šestnáctky propálil přízemní střelou vše, co mu stálo v cestě - 18. min 3:0. S příchodem opozdilce Hendrycha se hra malinko vyrovnala. Oslabení hosté i v deseti hráčích dokázali ojedinělou akcí snížit na 1:3, to když v 25. min pohotově trestal rychlým přechodem do nezajištěné obrany Pavlíček. Do 39. min se nejednou v bráně Moravice zaskvěl brankář Hanák. Svými bravurními zákroky postupně mazal resty chybující obrany. V běžící 39. min však nestačil na druhou trefu Víchy R., který zvyšoval na 4:1 z pohledu domácích. Poločasovou tečku a zároveň i finální podobu výsledku 5:1 přidal v 42. min Dobrotka. Při této akci se hosté marně dožadovali odpískání offsidu. Rozhodčí byl ale proti, a tak ukončil první půlku za stavu 5:1.

 

 

Druhá půle extra fotbalovou podívanou nepřinesla. Štáblovice selhávaly ve finální fázi, Moravice zase v té přechodové. Z průběhu druhého poločasu stojí za zmíňku situace z cca 80. min. Za rozhodnutého stavu se frustrovaní hosté z předchozích dvou situací, kdy jim dle jejich názoru bylo ublíženo neodpískáním pokutového kopu, doslova sesypali na hlavního rozhodčího jako vosy. Ten bez okolku rozjel karetní mariáš za urážky na svou osobu a nakonec z obav inzultace  ukončil zápas o 10 min dříve. Moravice se netajila tím, že na hlavního rozhodčího podá protest...jestli uspějí rozhodne až disciplinární komise. V druhém poločase se diváci již gólu nedočkali, zápas tak předčasně skončil 5:1.

Autor: Dušan Mrákota



Ohlasy k zápasu


SK Štáblovice
Dušan Mrákota (mediátor SK Štáblovice): "Celkem mě překvapil postoj Moravice k zápasu. Nehodlám to nějak rozpitvávat, to ať si kluci v kabině vyřeší sami. Zbytečně vyhrocený závěr utkání. Rozhodčí nepískal zas tak špatně...pokaždé se bude cítit někdo ukřivděn. Soupeři přeji hodně zdaru do dalších bojů."




Sestavy


SK Štáblovice
A. Martínek [-] - R. Vícha [-] , T. Muzička [-] (46. V. Konečný [-] ) , M. Laovský [-] , D. Stanke [-] , M. Kunčík [-] (46. L. Gibes [-] ) , R. Baláž [-] , M. Konvička [-] , O. Panáček [-] (46. Z. Častulík [-] ) , P. Dobrotka [-] (46. J. Durčák [-] ) , O. Ruso [-]

TJ Moravice
M. Hanák [-] - M. Černý [-] , P. Kuča [-] , M. Blokša [-] , J. Smolek [-] - M. Kremser [-] , R. Smolek [-] , J. Navrátil [-] , J. Pavelek [-] - P. Pavlíček [-] - F. Hendrych [-]

ŽK: 65. J. Durčák - 79. P. Kuča , 80. J. Navrátil , 80. J. Smolek , 80. M. Hanák , 80. F. Hendrych . ČK: 80. M. Černý , 80. R. Smolek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GANČAŘ Jakub - VÍCHA Lukáš (N), HANÁK Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.