Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč nasázela osmičku


Branky


0

Deštné snížovalo na 1:8 až v závěru zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný. Na bránu domácích bylo vystřeleno spousta střel, které se neujaly. Ve 23. a 27. minutě zápasu dostal Daniel Schrom (3) dvě šance na gól, ale obě promarnil. Po sléze v 32. minutě dal Michal Martínek (11) gól, který mu ale nebyl uznán pro ofsajd. Ihned ve 33. minutě se Jakub Gašparik (13) chopil šance a dal první uznaný gól tohoto zápasu - 0:1. Tím Melč "prolomila ledy". Za chvíli ve 42. minutě dal Michal Martínek (11) gól a o minutu později od téhož hráče zavítala do brány domácích další střela - 0:3. Během 45. minuty zápasu měli domácí téměř tutovou šanci, která ale nebyla proměněna. Tak tedy končí 1. poločas s nastavením + dvě minuty za stavu 0:3.

 

Začátkem 2. poločasu dal Daniel Schrom (3) v 51. minutě další gól - 0:4. O dvě minuty později nahrál míč Jakub Gašparik (13) spoluhráči Ondrovi Waleczkovi (6) a ten jeho přihrávku přetavil v pátou branku v síti domácích - 0:5. Tým domácích začíná panikařit a padají celkem ostrá slova... V 60. minutě byl zfaulován domácí hráč s číslem, ale penalta zůstala nevyužita. O čtyři minuty později Michal Martínek (11) opět vystřelil na bránu a míč skončil v síti, gól ale opět nebyl uznán pro údajný ofsajd. Během 69. minuty se Michal Martínek (11) opět pokusil vystřelit na bránu, jenže trefil břevno, nevzdal se a z odrazu kopnul do míče znovu a tentokrát už správný směrem - 0:6. Nastala 72. minuta a tým domácích dal konečně gól, který jim ale nebyl uznán kvůli ofsajdu. V 74. a 75. minutě byli zfaulováni dva hráči domácího týmu. O minutu později byl zraněn hostující hráč s číslem 7 a Michal Klain (8) kopal standardku, která ale nebyla proměněna. Michal Martínek (11) se v 77. minutě chopil další šance a dal další svůj gól - 0:7. Ihned po něm se v 84. minutěse dostal do téměř tutové šance i Daniel Schrom, i on dal tímto další gól v řadě pro hostující tým - 0:8.. V posledních minutách zápasu byl zfaulován hráč domácího týmu s číslem 9, penaltu za něj kopal Motyčka, který zaznamenal v poslední minutě čestný úspěch domácí družiy - 1:8.Tímto končí zajímavé utkání Deštná proti Melči za stavu 1:8.

 

Autor: Zuzana Drešlová



Sestavy


TJ Sokol Deštné
M. Hrdlička [-] - R. Tesař [-] , R. Lhotzký [-] , L. Kachtík [-] - O. Dorociak [-] , Z. Pekárek [-] , L. Jakobovský [-] (83. L. Hipsch [-] ) - M. Maruszák [-] , I. Motyčka [-] - D. Klein [-] , M. Kalužík [-]

TJ Sokol Melč
J. Jureček [-] - M. Martínek [-] , D. Schrom [-] , L. Haferník [-] , O. Wáleczek [-] , F. Wontroba [-] (55. J. Holzbauer [-] ) , T. Vícha [-] , J. Gašparik [-] , D. Matějek [-] , J. Chlachula [-] , M. Klein [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: RUČKA Jakub - LHOTZKY Rudolf (N), ČERMÍN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.