Domácí premiéra Vítkovu "B" nevyšla


0

Černý víkend pro fotbalisty z Vítkova. Po sobotní prohře "A" mužstva s Darkovičkami (0:2), nevybojoval tři body na domácím hřišti ani rezervní tým. Na jejich hřišti loupily Štáblovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

3. kolo III. B třídy sk. B proti sobě postavilo celky Vítkova "B" a Štáblovic. Již 2. minuta utkání přinesla radost na stranu domácích a zároveň pořádnou sprchu z pohledu hostů. Ztečovaný míč se ve vápně dostal k osamocenému Funiokovi, který přízemní střelou poslal vítkovské do brzkého vedení - 1:0. Přesně jedenáct minut trvalo Štáblovicím než si herně zvykli na pro ně atypickou šířku  hřiště. Ve 13. min se šikovně uvolnil mezi obránci Častulík a svou střelou opět navodil remízový stav - 1:1. Kombinační hrou po křídlech začala nabírat hra hostů na obrátkách. Po oku láhodící mezihře,  odbavil ve 25. min svůj let na vítkovském letišti Častulík, který na malém vápně nepohrdl milimetrovým centrem Laovského a ve výskoku skóroval hlavou do proti pohybu brankáře - 1:2. Potřetí lovil Kotrla míč ze své brány ve 33. minutě. Individuální šanci Laovského o dvě minuty dříve, dokázal domácí brankář svým zákrokem ještě zneškodnit, avšak na technickou střelu zpoza šestnáctky téhož hráče byl již krátký - 1:3. Vítkov po obdržených brankách nesklápěl zbraně. S touhou udělat do poločasu něco s nepříznivým výsledkem, se vítkovští vrhali do útoku. Po pár nepřesných přímých kopech a neproměněné šanci do odkryté brány, přišla v 37. min odměna. Ze středu sbíhající Dokoupil se probojoval až ke střele, kdy svou "šulačkou" podél gólmana, gólově dovršil divácky atraktivní první poločas - 2:3. V závěru poločasu mohl ještě vyrovnat Hanuš. Brankář Martinek byl svým včasným výběhem rezolutně proti. Na světelné tabuli tak ve 45. min svítil příznivější výsledek pro hosty 2:3. 

 

 

Do druhé půle domácí vyrukovali stažením útočného dua Funiok, Topiář a vysunutím středopolaře Pavlíčka L. na hrot. Obraz hry se příliš nezměnil, více ze hry měly stále Štáblovice. Uklidňující gól přidal v 49. min Sedláček, to když uklidil do brány vyražený balón - 2:4. Vítkovští se marně dožadovali odpískání offsidu, který nebyl odpískán správně. V následujících minutách hosté kontrolovali hru, přičemž pálili jednu šanci za druhou. Konečnou podobu dodal výsledku v 82. min Laovský, jehož gól byl ze sekce kuriózních. Odražený míč se po teči jednoho z obránců odrazil opačnou rotací ven z brány, brankovou čáru však proťal. Vítkov "B" vs. Štáblovice 2:5.

 

Autor: Dušan Mrákota

 



Ohlasy k zápasu



SK Štáblovice
Dušan Mrákota (mozek akcí Štáblovic):: Při prvotním pohledu na hřiště jsem myslel, že ve 20. min budem všichni hotoví. Kluci dnes makali až do poslední chvíle. Musíme ale zapracovat na finální přihrávce, ta nám zatím dělá potíž. Díky soupeři za fair play hru.



Počet diváků: 38. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - GREPL Miloš (N), KÁCAL Vladan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.