1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 10:30

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice za tři body


Branky


0

Na začátku druhého poločasu daly Štěpánkovice čtvrtý gól. Bohuslavice už jen jednou brankou korigovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohuslavice si v netradičním čase v sobotní dopoledni pozvaly k poměřění sil tým ze Štěpánkovic. V prvním dějství se ukázaly jako skvělý hostitel, protože dovolily Štěpánkovicím zcela ovládnout dění na trávníku. Do vedení se hostující družina dostala už v 7. minutě, když zaváhání domácí defenzívy, využil po centru z boku Vlastimil Harazim, a propasíroval míč do kasy - 0:1. O šest minuty se dostal balon po skrumáži k Lukáši Bielanovi, který jej propasíroval do kysně - 0:2. Další hostující šance zahodili Martin Pluške s Lukášem Kufkou. V samém závěru poločasu zasadili hosté domácím třetí direkt, když Lukáš Jurček nastřelil tyčku, a míč propasíroval za záda domácího brankáře Vlastimil Harazim - 0:3. Navíc ještě hostům rozhodčí neuznal branku kvůli ofsajdu. 

 

Vstup do druhé části patřil opět Štěpánkovicím, když centr ze strany uklízel do sítě Lukáš Bielan - 0:4. Teprve teď se probudily i Bohuslavice a začaly hrát. Hosté se stáhli a začali si hlídat svůj náskok. V 55. minutě se podařilo domácím snížit, když střela Vojtěcha Janoše zpoza šestnáctky skončila až v síti - 1:4. Další snaha domácí družiny končila převážně před šestnáctkou Štěpánkovic. Výrazným ohrožením jejich branky byl střídající Lukáš Kušnír, který jednou nastřelil břevno, jednou hostujícího brankáře a jednou mířil těsně vedle. Hosté si tři body ale už vzít nenechali. 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Sestavu jsme neměli vůbec špatnou, ale v prvním poločase jsme chybovali, a byla to naše destrukce. Ve druhém poločase jsme začali hrát, ale víc jak branku Janoše jsme nedokázali dát. Jediný, kdo si zaslouží pochvalu byl střídající Kušnír, který za těch dvacet pět minut vyprodukoval více šancí, než ostatní.

TJ Sokol Štěpánkovice B
David Halfar (hráč): V prvním poločase jsme domácí přitlačili, k ničemu nepustili a dali jsme tři branky. Ve druhé části jsme se zatáhli s cílem udržet výhru, což se povedlo. K ničemu jsme je nepustili a vyhráli zaslouženě.



Sestavy


SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - J. Vitásek [-] (46. J. Janoš [-] ) , J. Krupa [-] (65. L. Kušnír [-] ) , T. Hruška [-] , I. Dominik [-] , V. Janoš [-] , M. Šramel [-] , P. Cigán [-] (46. A. Barč [-] ) , R. Pochopien [-] (46. V. Mička [-] ) , J. Štefek [-] , T. Chlopčík [-]

TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Lukovics [-] - L. Jurček [-] (71. L. Kožušník [-] ) , D. Halfar [-] , J. Václavík [-] - L. Bielan [-] - P. Benek [-] (65. L. Vybrančík [-] ) , J. Vendelín [-] , V. Harazim [-] , M. Pluške [-] , S. Berek [-] , L. Kufka [-]

Hráči zápasu: L. Kušnír - L. Bielan .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: HARAZIM David - PISKOŘ Daniel (N), KOŽUŠNÍK Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.