1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov otočil v Benešově


Branky


0

Ve druhé půli hosté otočili čtyřmi góly výsledek a vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov přijel do Dolního Benešova značně posílen o hráče áčka, kterým odpadlo utkání v Kravařích kvůli nezpůsobilému terénu. První dějství patřilo domácí družině z Benešova, která byla mírně lepším týmem. V první šanci se po přihrávce Daniela Mlýnka ocitl Richard Husovský, ale minul hostující klec. Oldřišov reagoval samostatným nájezdem Jaroslava Klementa, který ale neuspěl. Po centru Richarda Husovského mířil hlavou Pavel Lokoč vedle oldřišovské kysně. Pak se řítil oldřišovský Denis Bořucký do samostatného nájezdu, chtěl nahrát lépe postavenému spoluhráči, ale nahrávka mu nevyšla. Ve 33. minutě šel Benešov do vedení, když Richard Husovský vyslal do strany Daniela Mlýnka, jehož centr uklízel do prázdne branky na zadní tyči Pavel Lokoč - 1:0. V poslední desetiminutovce hrozili hosté ze standardních situací.

 

I úvod druhého poločasu patřil Benešovu. Po nahrávce Lukáše Stříbného se snažil aktivní Pavel Lokoč přehodit brankáře Tomáše Anděla, ale ten reflexivním zákrokem odolal. V 54. minutě Oldřišov vyrovnal, když si Denis Bořucký udělal dva protihráče a přihrávkou pod sebe našel Ivo Hofera, který v pohodě doklepl do prázdné brány - 1:1. Benešov ale mohl jít znovu do vedení, ale střelu Lukáše Stříbného zblokovala hostující obrana. Závěrečná čtvrthodina patřila Oldřišovu. V 76. minutě vyslal Ivo Hofer do úniku Denise Bořuckého, který ještě nahrávkou našel lépe postaveného Jana Droppu, který tváří v tvář gólmanovi nezaváhal - 1:2. V 84. minutě se postavil k přímému kopu Jaroslav Samson, a krásnou střelou z 18 metrů poslal k tyči - 1:3. V poslední minutě po individuální akci vymetl šibenici krásnou střelou Denis Bořucký - 1:4.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Na těžkém terénu nám nešlo moc kombinovat. V první půli jsme byli lepším týmem. Po pauze jsme mohli jít do dvoubrankového vedení, ale nedali jsme. Podle mě jsme to mohli ubojovat, ale asi nám došli síly.

SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (trenér): Byl to vyrovnaný zápas, a pro domácí je ten výsledek krutý. Díky odloženému zápasu v Kravařích nám přijeli pomoct kluci z áčka a bylo to hodně vidět. Vyšel nám závěr zápasu.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
V. Vinárek [-] - J. Polák [-] , P. Lokoč [-] , D. Skroch [-] , R. Husovský [-] , D. Lorenz [-] , L. Šikora [-] , D. Mlýnek [-] , R. Bastl [-] , T. Miketa [-] , L. Stříbný [-]

SK Moravan Oldřišov B
T. Anděl [-] - M. Steuer [-] , P. Latoň [-] (64. P. Mathias [-] ) , D. Bořucký [-] , D. Brunclík [-] (49. J. Droppa [-] ) , I. Hofer [-] , J. Klement [-] , P. Pardy [-] (46. M. Dedek [-] ) , J. Samson [-] , R. Kalo [-] , O. Berek [-] (35. J. Blahetka [-] )

Hráči zápasu: V. Vinárek , P. Lokoč - I. Hofer .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: HRUBÝ Václav - BARÁNEK Petr (N), PIROŠ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.