5:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivý obrat Sudic


Branky


65. P. Vítek , 70. T. Kalmus , 72. T. Zips , 75. M. Pitra , 89. P. Vítek - 60. P. Slavík
0

V poslední pětadvacetiminutovce nasázely Sudice soupeři pět branek, a připsaly si vysoké vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby mezi Sudicemi a Strahovicemi přineslo nedělní odpoledne. Sudice začaly pouze v deseti lidech. To se změnilo až v desáté minutě, kdy jim přijel jedenáctý hráč. Úvodni desetiminutovka patřila Strahovicím, které si vypracovaly tři velké šance, ale ty zavraždil Patrik Slavík, který dneska neměl střelecký den. I když se pak poměr sil na hřišti srovnal, tak i nadále byly Strahovice lepším týmem. Ale opět Patrik Slavík nebyl úspěšný. K němu se přidal jeho jmenovec Kubiš. Sudice ohrozily branku hostů třikrát. Nejdříve pálil z hranice velkého vápna David Havranke do břevna. Po půlhodině hry šel sám na brankáře z úhlu David Havranke, ale mířil těsně mimo. Pak po rohu Tomáše Riemela se míč potuloval po brankové čáře, ale nikdo z domácích jej nedokázal doklepnout do sítě.

 

Ve druhé části se hra začala vyrovnávat. Obě mužstva si vypracovala šance. Sudice byly ale v proměňování stoprocentní, narozdíl od Strahovic. Nejdříve ale rozhodčí neuznal branku Janu Josefusovi ze Strahovic. Po hodině hry šly Strahovice do vedení, když Jakub Stříbný utekl po lajně a nezištně nahrál Patriku Slavíkovi, který zavěsil - 0:1. V 65. minutě Sudice vyrovnaly, když rohový kop Tomáše Riemela promáchl Vojtěch Kryštof, a za ním stojící Patrik Vítek propálil gólmana Jakuba Halfara - 1:1. O pět minut později si narazil Tomáš Kalmus míč s Vojtěchem Kryštofem, a prvně jmenovaný uklidil míč k tyči - 2:1. Strahovice mohly srovnat okamžitě Patrikem Slavíkem, ale tomu to kromě gólu nelepilo. V 72. minutě potáhl míč po lajně Tomáš Riemel, posunul jej na Vojtěcha Kryštofa, který na hranici šestnáctky našel Tomáše Zipse, který vypálil pod břevno - 3:1. V 75. minutě podnikl rychlý brejk Tomáš Zips, odcentroval na hranici malého vápna kam si naběhl Michal Vítek a hlavou nedal Halfarovi šanci - 4:1. V poslední minutě se po skrumáži dostal míč k Patriku Vítkovi, který jej uklidl do protipohybu brankáře k tyči - 5:1.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí mužstva): Těžký terén, před zápasem se uvažovalo, zda se má vůbec hrát, ale nakonec se to odehrálo. Prvních deset minut jsme hráli o deseti, až pak nám dojel jedenáctý hráč. V první půli byly Strahovice lepším, nás ale podržel brankář. Ve druhé se to už vyrovnalo, a my do čeho jsme kopli, to nám spadlo do branky, zatímco soupeři to nelepilo.

SK Meteor Strahovice B
Jiří Beneš (trenér): Když z dvaceti šancí dáte jen jednu, tak se nemůžete divit, že nevyhrajete. Navíc nám neuznali za stavu 0:0 regulérní branku, když se hlavní rozhodčí vymluvil na to, že jí neodmával pomezní.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - V. Kryštof [-] , L. Kartous [-] , D. Havranke [-] , P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , M. Pitra [-] , M. Kryštof [-] , P. Vítek [-]

SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - V. Štefek [-] , T. Němec [-] , M. Obrusník [-] , R. Hladík [-] , P. Hluchník [-] - P. Lhotský [-] , A. Dvořák [-] (46. D. Beneš [-] ) , J. Josefus [-] - P. Slavík [-] (72. F. Hladík [-] ) , P. Kubiš [-] (60. J. Stříbný [-] ) -

ŽK: 75. R. Hladík .
Hráči zápasu: M. Boček , T. Zips .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - MICHÁLEK Petr (N), VANĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.