0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci se branky nedočkali


Branky


0

Střelcům zvlhl střelecký prach a fanoušci na branku čekali marně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Benešov přivítal doma na svém hřišti silný celek ze Služovic. Vstup do zápasu vyšel lépe domácí družině, když asi v 5. minutě přihrál Martin Janík kapitánu Richardu Husovskému, jenž vyslal do samostatného nájezdu Lukáše Stříbného, jehož střela podél brankáře Michalčíka jen těsně minula jeho tyčku. Služovice pak reagovaly střelou Josefa Nováka ze šestnácti metrů, která skončila těsně vedle tyčky. Pak se hra přelévala převážně mezi šestnáctkami. Benešov hrozil hlavně z rohových kopů, ale z nich se nedostal k vážnějšímu ohrožení hostující svatyně. Služovice se dostaly v závěru poločasu k metelici Jaroslava Černého, ale ta mířila jen do středu branky. 

 

Ve druhé části si hostující Služovice vypracovaly více brankových příležitostí, ale se zakončením byly značně na štíru. Už ve 47. minutě centroval Petr Kriebel balon na Matěje Čípa, ale jeho pokus skončil jen na tyči. V 50. minutě si Benešov zopakoval akci z úvodu zápasu, ale Lukáš Stříbný si špatně zpracoval balon, a dobíhající hráč mu vzal balon. V 52. minutě zahrával roh Matěj Číp, balon přistal na hlavě Vladana Cimingy, který zamířil pouze do tyčky. Po hodině hry skrytá střela Martina Trunčíka jen těsně minula domácí bránu. Benešov reagoval pouze střelou Jiřího Reichla, ale ta skončila metr nad bránou. Deset minut před koncem vypálil služovický Jiří Gletník nad. Samostatná akce Martina Kriebela skončila na výborném zásahu brankáře Marka Vaňury.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Byl to vyrovnaný, a nekoukatelný zápas. Remíza je dle mého soudu spravedlivá. Každý měl dvě šance, které nedal.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Domácí měli lepší vstup do zápasu. Poté co jsme přežili jejich první šanci se hra vyrovnala a první půle se hrála mezi šestnáctkami. Ve druhé půli jsme byli jednoznačně lepší, trefili jsme dvě tyčky a dva góly nám nebyli sporně uznány.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - M. Janík [-] , P. Lokoč [-] , L. Stříbný [-] , R. Husovský [-] , L. Šikora [-] , D. Mlýnek [-] (68. J. Reichel [-] ) , R. Bastl [-] , D. Lorenz [-] , J. Polák [-] , D. Pospěch [-] (68. M. Vaculík [-] )

TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - P. Kriebel [-] , V. Ciminga [-] , V. Kremser [-] , M. Kremser [-] - J. Černý [-] , J. Novák [-] (64. M. Nowický [-] ) , M. Číp [-] , A. Lasák [-] (77. A. Ciminga [-] ) - M. Trunčík [-] , V. Urban [-] (56. J. Gletník [-] )

ŽK: 52. P. Lokoč , 55. J. Polák - 52. M. Kremser .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - MIKETA Tomáš (N), TOMÁNEK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.