V. Ciminga 16. (p.)
V. Urban 70.
V. Kremser 72.
3:1
(1:0)
80. M. Polach (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice zaslouženě porazily Hať


Branky


16. V. Ciminga (p.) , 70. V. Urban , 72. V. Kremser - 80. M. Polach (p.)
0

Služovice do poločasu vedly. Ve druhé své vedení navýšily o další dvě branky. Hať už jen korigovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice šly do vedení z penalty

Do Služovic přihela Hať a úvodní příležitost patřila právě ji, když Marka Polacha vychytal domácí brankář Aleš Michalčík. Služovicím vázla finální přihrávka. První vážnější šanci měly v 16. minutě, kdy byl sražen v pokutovém území Matěj Číp, a penaltu zkušeně proměnil Vladan Ciminga - 1:0. O dvě minuty později pálil Josef Novák těsně nad. Ve 23. minutě střílel vedle tyče Vojtěch Kresmer. Po půlhodině hry orazítkoval hlavičkou po rohu břevno Václav Urban. Pak ještě střílel vedle Matěj Číp s Václavem Urbanem. Do kabin šly Služovice s těsným náskokem.

Hra na jednu branku

Druhý poločas už byla jen hra na jednu branku, a to na branku hostující družiny. Ve 48. minutě našel Vojtěch Kremer na malém vápně Václava Urbana, který opět orazítkoval břevno, a dorážka Vojtěcha Kremsera mezi tři tyče nemířila. V 51. minutě jedovatě střílel opět Václav Urban, ale opět mířil slepými náboji. Nepřesné rovněž byly i střely Matěje Čípa a Vojtěcha Kremsera. Hlavička Jiřího Gletníka ze 67. minuty taky mířila nad. V 70. minutě odcentroval Vojtěch Kresmer na hlavu Josefa Nováka, který vrátil před bránu na Václava Urbana, před nímž už zívala jen prázdna brána - 2:0. O tři minuty později házel dlouhý aut Petr Kriebel, míč doplachtil až k Vojtěchu Kremserovi, který propálil všechno - 3:0. V 80. minutě se do ojedinělého útoku dostala Hať, v pokutovém území byl faulován Daniel Majer, a penaltu proměnil Marek Polach - 3:1. V závěru ještě pálili nepřesně domácí Vladan Ciminga s Václavem Urbanem. Služovice si tak připsaly tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Hrál se rychlý fotbal nahoru dolů. Hať mě mile překvapila. Nám ze začátku nešla finální přihrávka. Ve druhé poločasu jsme měli mnoho příležitostí vedení navýšit. Bohužel jsme spálili i ty největší šance. Výhra je zasloužená, mrzí mě jen inkasovaný gól po čtyřech zápasech.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): První šanci jsme měli my, ale nedali jsme ji. Druhý poločas už to byla jen hra na jednu, a to naši branku, a můžeme být rádi, že to skončilo jen 3:1.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
A. Michalčík [-] - M. Kremser [-] , V. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , A. Ciminga [-] - M. Číp [-] , V. Kremser [-] , A. Lasák [-] , J. Novák [-] - V. Urban [-] , J. Gletník [-]

TJ Sokol Hať B
M. Wozniak [-] - J. Nováček [-] , J. Kliment [-] , D. Majer [-] , M. Polach [-] , J. Macháček [-] , R. Hruška [-] , J. Válek [-] , R. Polášek [-] , P. Horák [-] , L. Mučka [-]

ŽK: 33. A. Lasák , 46. A. Ciminga - 35. J. Nováček , 45. R. Polášek .
Hráči zápasu: M. Kremser , V. Urban .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HARAZIM David - MATONOHA Petr (N), ŠTVERKA Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.