0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice zaslouženě vyhrály


Branky


0

Hosté dali ke konci zápasu dvě branky a odvezli si domů všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Strahovicím se v posledních zápasech příliš moc nedařilo, a náladu si přijely spravit do Darkoviček. Ty se ukázaly jako pohostinný hostitel, a všechny body přenechaly Strahovicím. První poločas byla v režii Strahovic. Po deseti minutách hry vypálil ze střední vzdálenosti Patrik Slavík a jen těsně minul tyčku domácí branky. Ve 23. minutě se v nadějné pozici zjevil Miroslav Nevřela, ale pálil nad bránu. Ve 25. minutě se dostaly do šance Darkovičky, ale střelu Jiřího Hanuse vylapal brankář Strahovic Vlastík Moravec. Pak už se dostal jen ke střele strahovický Patrik Slavík, ale opět neuspěl. 

Strahovice rozhodly v závěru zápasu

Druhá půle se odehrávala v podobném duchu jako ta první. V 50. minutě minula střela Miroslava Nevřely těsně branku. Na druhé straně se dostal do nebezpečného brejku Michal Gai, ale byl neúspěšný. Jiří Hanus zase netrefil odkrytou strahovickou klec. V 75. minutě udeřily Strahovice, když Petr Lhotský našel přesně přihrávkou pod sebe Františka Hladíka, který uklidil míč k tyči - 0:1. Darkovičky vrhly vše do útoku, a Strahovice je potrestaly druhou brankou, když nahrávku Petra Lhotského zužitkoval nekompromisně Patrik Kubiš - 0:2. V závěru si už hosté tři body pohlídali. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Petr Adamčík (hráč): Bylo to hodně špatné, a hosté byli o něco lepším týmem, a vyhráli zaslouženě, když dali dva góly ve druhé části.

SK Meteor Strahovice B
Jiří Beneš (trenér): První poločas byl zcela v naší režii, jen jsme nedali branky. Ty jsme naštěstí dali ve druhé části a dle mého mínění jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - T. Fajkus [-] , A. Zlotý [-] , D. Hruška [-] (69. L. Lička [-] ) , P. Ender [-] - D. Bochňák [-] (61. P. Adamčík [-] ) , M. Gai [-] , J. Rzidký [-] , D. Schebestik [-] - J. Hanus [-] (82. M. Ondič [-] ) , A. Vilkus [-] -

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - V. Štefek [-] , Š. Beneš [-] , P. Hluchník [-] , M. Obrusník [-] - M. Nevřela [-] , A. Dvořák [-] (52. P. Kubiš [-] ) , V. Nevřala [-] , P. Lhotský [-] - P. Slavík [-] , J. Halfar [-] (69. R. Hladík [-] )

ŽK: 49. T. Fajkus - 54. V. Štefek .
Hráči zápasu: V. Štefek , V. Moravec .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - DUDA Milan (N), HANZLÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.