Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm kulí jako v Sarajevu


0

Jednoznačný zápas, ve kterém dal Benešov soupeři sedm branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Husovský dvěma přesnými zásahy otevřel skóre zápasu

Benšov byl od počátku zápasu jednoznačným králem na trávníku, a hned v 6. minutě to brankově vyjádřil, když aktivně hrající Daniel Mlýnek našel před opuštěnou klecí Richarda Husovského, a ten si už věděl rady - 1:0. Druhou branku přidali domácí zhruba po dvaceti minutách hry, když centr Daniela Mlýnka ze strany proměnil v pohodě hlavou Richard Husovský - 2:0. V dalším průběhu poločasu už žádná střela do branky nezaplula. Dvakrát nevyzrál na hostujícího brankáře Lukáš Stříbný. Richard Husovský našel přihrávkou pod sebe Lukáše Stříbného, jenž orazítkoval pouze břevno hostující svatyně. na druhé straně se ocitl sám před brankou Jan Krupa a neuspěl, stějně se vedlo i Ivo Dominikovi.

Benešov dorazil soupeře pěti góly

Ve druhé půli Benešov pokračoval v převaze, kterou tentokrát vyjádřil pěti přesnými zásahy. V 56. minutě nacentroval Daniel Mlýnek míč na hlavu Martina Janík, který přinutil potřetí Cyruse lovit míč ze sítě - 3:0. Po hodině hry vypálil z rohu šestnáctky Lukáš Stříbný křížnou střelu, která skončila u zadní tyče - 4:0. V 66. minutě si po centru Lukáše Stříbného zařval hostující brankář mám, ale neměl, a Michal Vavřínek uklízel míč do prázdne branky - 5:0. Dvanáct minut před závěrečným hvizdem Lukáš Stříbný servíroval centr do vápna, který pustil Richard Husovský pod nohama na Daniela Mlýnka, který před prázdnou kysní nezaváhal - 6:0. V 86. minutě faulovaly Bohuslavice ve vápně Daniela Mlýnka, a nařízenou pentli nadvakrát dostal do sítě Jiří Reichel, který zaznamenal první branku za béčko v životě - 7:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Kluci z Bohuslavic nepřijeli v nejsilnější sestavě a dění na hřišti tomu odpovídalo. V prvním poločase jsme dali dvě branky, ale moc jsme neběhali, ale soupeř neběhal ještě víc, a proto jsme vedli. Po přestávce už jsme jasně dominovali a výhra je zasloužená.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Dneska hrálo naše áčko, a my jsme museli hrát v okleštěné sestavě a výsledek tomu odpovídá. My jsme si nebyli schopni přihrát, jsem za celý zápas napočítal snad pět přesných nahrávek. Bohužel bez tréninku to nejde.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
J. Kozel [-] - D. Lorenz [-] , M. Janík [-] (78. T. Miketa [-] ) , D. Pospěch [-] (71. M. Vaculík [-] ) , L. Stříbný [-] , D. Mlýnek [-] , R. Husovský [-] , L. Šikora [-] (23. P. Kichner [-] ) , D. Skroch [-] , J. Polák [-] (54. J. Reichel [-] ) , P. Lokoč [-] (65. M. Vavřínek [-] )

SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - O. Mika [-] (53. R. Kocián [-] ) , M. Šramel [-] , F. Hrubý [-] , T. Chlopčík [-] , A. Barč [-] , T. Hruška [-] , J. Krupa [-] , T. Král [-] , P. Štefek [-] , I. Dominik [-] (71. R. Pochopien [-] )

ŽK: 45. D. Pospěch .
Hráči zápasu: D. Mlýnek , D. Lorenz - F. Hrubý , J. Cyrus .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - BARÁNEK Petr (N), KUŠNÍR Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.