1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice po výhře nadále vedou tabulku


Branky


0

Bolatice se během zápasu dostaly do tříbrankového trháku. Strahovice v závěru už jen jednim gólem zápas korigovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kretek poslal hosty do dvoubrankového vedení

Bolatice jedou nadále na vítězné vlně, zatímco Strahovicím se nadále moc nedaří, když hlavní jejich problém je neproměňování šancí. Úvod zápasu byl vyrovaný z obou stran. Do vedení se dostaly Bolatice, když se centr do pokutového území dostal k Tomáši Kretkovi, který si udělal dva domácí hráče a pohodlně otevřel skóre zápasu - 0:1. Pak se ke dvěma nebezpečným střelám dostal domácí Miroslav Nevřela, který v jednom případě pálil těsně vedle, a v jenom případě mu jeho pokus vytěsnil hostující brankář Pavel Duda. Těsně před přestávkou dostaly Bolatice možnost zahrávat přímý kop, a Tomáš Kretek zkušeně zavěsil do branky - 0:2. 

Strahovice v závěru korigovaly pouze tříbrankovou ztrátu

Úvod druhého dějství patřil domácí družině ze Strahovic, která se dostala do mnoha střeleckých pokusů, ale byla naprosto jalová v koncovce. Za zmínku stojí neúspěšné střely Patrika Slavíka, Patrika Kubiše, Jakuba Stříbného a Miroslava Nevřely. Bolatice hrozily hlavně z brejků. Patrik Boček se řítil z půlky sám na brankáře, ale místo přihrávky na lépe postaveného Tomáše Kretka volil zakončení, ale to nebylo přesné. O chvíli později pálil bolatický Tomáš Sněhota ze dvou metrů nad. V 74. minutě dali hosté domácím třetí gólový úder, když Tomáš Kretek šel sám na brankáře, a míč jako na zlatém podnosu předložil Patriku Bočkovi a ten už věděl kam s ním - 0:3. Domácí se čestného úspěchu dočkali v 83. minutě, když Petr Lhotský našel Franiška Hladíka, jehož nepovedená střela se odrazila od Miroslava Nevřely do sítě - 1:3. Pak se už nic nezměnilo a Bolatice mají tři body. 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním byly mírně lepší Bolatice. Ve druhém jsme je přitlačili, a hosté hrozili jen z brejků. Dali pak na 0:3, a my se snažili dohnat nedohnatelné.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): První půle byla vyrovnaná, ale my jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Ve druhé nás ze začátku zatlačili. Pak se nám podařilo vsítit třetí branku, a domácí už jen snížili.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - R. Hladík [-] , M. Obrusník [-] , T. Němec [-] (46. P. Hluchník [-] ) - M. Nevřela [-] (83. A. Duda [-] ) , V. Nevřala [-] (72. F. Hladík [-] ) , P. Lhotský [-] , V. Štefek [-] (46. P. Kubiš [-] ) , A. Dvořák [-] (46. J. Stříbný [-] ) , J. Beneš [-] - P. Slavík [-]

FK Bolatice B
P. Duda [-] - T. Rataj [-] (69. J. Bortlík [-] ) , M. Kubný [-] , T. Sněhota [-] , P. Boček [-] , T. Kretek [-] (76. J. Krettek [-] ) , P. Nawrath [-] (46. P. Sněhota [-] ) , R. Obrusník [-] (52. P. Tomšů [-] ) , R. Ceplý [-] , V. Duda [-] , D. Sněhota [-]

ŽK: 45. P. Lhotský - 76. V. Duda , 89. P. Sněhota .
Hráči zápasu: M. Nevřela - V. Duda , T. Kretek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - VANĚK Pavel (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.