1:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov rozhodl skvělým nástupem


Branky


0

V první dvacetiminutovce vstřelil Oldřišov tři branky. Bělá sice do půle snížila. Ve druhé půli tlak domácích vyzněl naprázdno. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do dvaceti minut vsítil Oldřišov tři branky, Bělá jen snížila

V dohrávce 8. kola přivítala Bělá na svém trávníku družstvo z Oldřišova, které o své výhře rozhodl drtivým nástupem v úvodní dvacetiminutovce, kdy dokázal třikrát pokořit domácího brankáře. Bělá byla naprosto zaskočena, a vůbec nevěděla, kde jí hlava stojí. Oldřišov se ujal vedení v 7. minutě, kdy akce začala u brankáře Patrika Minarčíka, jehož výkop prodloužil Michael Ulička na Radka Kurku, jehož střílený balon do vápna skončil s přispěním teče domácího hráče až za zády Jiřího Bočka - 0:1. Ve 13. minutě našel Ivo Hofer obloučkem mezi dvěma stopery Vojtěcha Bechného, jenž byl nekompromisní - 0:2. V 18. minutě ukázal své individuální kvality Radek Kurka, jenž se probil přes dva obránce, a vystřelil do protipohybu domácího brankáře - 0:3. Teprve nyní se probudila Bělá. Ve 21. minutě sklepl Daniel David balon k Robertovi Kiesewetterovi, jenž vystřelil a míč propadl až do kasy - 1:3. Zbytek poločasu se už nic nestalo, a dohrávalo se mezi oběma šestnáctkami. 

Marné dobývání hostující tvrze

Druhý poločas se proměnil v zoufalé dobývání oldřišovského obranného valu. Oldřišovu se zranil na konci prvního poločasu aktivní Radek Kurka, čímž ztratil útočnou údernost, a zaměřil se na defenzivu, kde kraloval brankář Patrik Minarčík. Po pěti minutách druhé půle pálil bělský Jakub David vedle hostující levé tyče. V 56. minutě mířila hlavička Daniela Davida těsně nad branku. V 67. minutě střílel Robert Kiesewetter a Minarčík vytasil výborný zákrok, když míč vyrazil na roh. O minutu později pálil Daniel David z nadějné pozice do Minarčíka. V závěrečné dvacetiminutovce měla Bělá převahu, která končila před vápnem, a co prošlo, zkušeně postahovaval Patrik Minarčík. Oldřišov výhru udržel a získal tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Prvních dvacet minut jsme nevěděli, která bije, a soupeř nám dal tři góly. Pak jsme snížili, a poločas se dohrál. Ve druhé jsme měli šanci, byli jsme lepší, ale nedokázali jsme pokořit hostujícího brankáře.

SK Moravan Oldřišov B
Michael Ulička (hráč): První poločas jsme byli lepší a vedli jsme 3:1. Ve druhém se nám zranil útočník, my jsme zalezli a bránili jsme výsledek, který jsme ubránili.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
J. Boček [-] - V. Krištof [-] , J. David [-] , K. Badaj [-] (68. J. Pekárek [-] ) , R. Kiesewetter [-] , M. Papšík [-] , D. David [-] (80. M. Jäger [-] ) , J. Richter [-] , P. Vybrančík [-] (76. P. Kubina [-] ) , M. Mikšaník [-] , R. Vybrančík [-]

SK Moravan Oldřišov B
P. Minarčík [-] , L. Strouhal [-] , I. Hofer [-] - V. Bechný [-] , R. Kurka [-] (46. P. Grabec [-] ) , P. Mathias [-] (63. D. Hartoš [-] ) , M. Ulička [-] , T. Pardy [-] (36. J. Vavrečka [-] ) , M. Pusch [-] , M. Steuer [-] , P. Latoň [-]

ŽK: 61. J. Boček - 76. J. Vavrečka .
Hráči zápasu: R. Kiesewetter - P. Minarčík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - DAVID Petr (N), LAVICKÝ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.