2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2017 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V nepříliš pohledném zápase vydolovala výhru Hať


Branky


7. M. Starowicz (p.) , 63. V. Machalla
0

Hať se ujala vedení po sedmi mintách, když proměnila pokutový kop. Výhru pak potvrdila ve druhé půli jednou brankou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hať se ujala vedení z pokutového kopu

Sobotní odložený zápas mezi Hatí a Strahovicemi se odherál ve svatečním odpoledni. Kdo přišel na pěkný fotbal, moc se ho nedočkal, protože obě družiny servírovaly fotbal nevalné úrovně. Hať se ujala velice brzo vedení. Už v 7. minutě vnikl do pokutového území hostů Jakub Kliment, který byl faulován a rozhodčí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci se postavil Michal Starowicz a neomylně otevřel účet utkání - 1:0. Další domácí příležitosti spálili Marek Polach a Jakub Kliment, když nedokázal správně seřídit mířidla. Strahovice se dostaly pouze ke střele Patrika Kubiše, ale ta neměla patřičnou razanci, a brankář Ondřej Zháňal si s ní v pohodě poradil. Do kabin tak šli domácí s hubeným náskokem.   

Machalla pojistil domácím tři body

Kdo čekal, že se po přestávce úroveň hry zlepší, tak se hluboce mýlil. Nadále se hrála kopaná bez nějaké vetší příležitosti. Převážně se bojovalo o střed hřiště a útočné akce se zastavovaly před pokutovým územím. Teprve v 62. minutě napřáhl ke střele Jiří Nováček. Jeho pokus strahovický brankář Jakub Halfar vytlačil na rohový kop. Míč si postavil Michal Starowicz, a jeho centr našel na zadní tyči Vojtěcha Machallu, který pojistil vedení domácí družiny - 2:0. Pak ale pokračovala partie v obdobném duchu, jako doposud. V 67. minutě dostali hosté možnost hrát přesilovku, když byl podruhé žluté kartě poslán předčasne do sprch Jan Fryštácký. Strahovice ale přesilovku nevyužily. Dostaly se k jedné zajímavé příležitosti asi pět minut před koncem utkání, ale závar v pokutovém území domácích zakončily nepřesnou střelou Patrika Slavíka. V závěru se už nic nestalo a Hať si připsala tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Soupeř nám dovolil hrát naši hru. Nebyl moc nebezpečný. Jsme se ujali vedení z penalty. Ve druhé půli se nic nedělo, a vypadalo to tak, že to skončí 1:0. Výhru jsme pak potvrdili ale brankou po rohovém kopu.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Domácí začali ve dvanácti, a měli skončit poločas v devíti. Rozhodčí prostě byli tragičtí. Domácí penalta byla jasná, ale my jsme měli kopat minimálně dvě. Byl to fotbal bez šancí, hodně bojovný. Domácí dali dvě branky, a proto vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
O. Zháňal [-] - M. Kupka [-] , J. Nováček [-] , J. Kliment [-] (85. M. Janík [-] ) , L. Tyleček [-] (58. O. Chmelař [-] ) , V. Machalla [-] , M. Polach [-] , J. Macháček [-] (30. J. Fryštácký [-] ) , M. Starowicz [-] , R. Hruška [-] , P. Horák [-]

SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - M. Obrusník [-] , F. Schenk [-] , R. Hladík [-] (70. A. Duda [-] ) - J. Beneš [-] , J. Malchárek [-] , A. Dvořák [-] , P. Slavík [-] - P. Kubiš [-] (76. P. Boček [-] ) , F. Hladík [-] - M. Nevřela [-]

ŽK: 21. J. Macháček , 31. J. Fryštácký , 42. M. Polach , 83. R. Hruška - 61. R. Hladík , 71. J. Beneš . ČK: 67. J. Fryštácký .
Hráči zápasu: R. Hruška - F. Schenk .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRETSCH Adam - ŠTVERKA Dalibor (N), PETEREK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.