Bělá porazila tenisově Závadu


Branky


0

Po prvním dějství vedla Bělá čtyřbrankovým rozdílem. Ten navýšila po pauze ještě dvěma góly. Závada už jen dvěma přesnými zásahy během minuty kosmeticky upravila skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duo David, Papšík zajistilo domácím čtyřbrankový trhák

Do Bělé zavítalo mužstvo ze Závady. V brance měli hosté místo tradiční jedničky Petra Krajíčka Michala Kozla. Úvodní desetiminutovka byla opatrná z obou stran. Po ní ale převzala taktovku Bělá, která svou převahu v prvním dějství vyjádřila čtyřmi góly v hostující síti. Po čtvrthodině hry šla Bělá do vedení, když Martin Papšík zahrával standardní situaci od rohového praporku a po chybě hostujícího brankáře doklepl míč do sítě Daniel David - 1:0. Ve 20. minutě zahrával Martin Papšík rohový kop, který gólman vyrazil jen na kopačky Daniela Davida, který nabízenou možnost využil - 2:0. O sedm minut později začala akce u obránce Jana Pekárka, který našel kolmicí Martina Hiltavského, jenž našel před prázdnou bránou Martina Papšíka, a ten byl neomylný - 3:0. Závada se dostal do příležitosti ve 40. minutě, ale střela Daniela Gryze šla těsně vedle. V samém závěru poločasu prodloužil výkop brankáře Tomáše Bartuska Daniel David na Martina Papšíka, jenž svůj samostatný nájezd přetavil v branku - 4:0. 

Závada během minuty už jen korigovala

Ze startu druhého poločasu dala Bělá dva rychlé góly. V 52. minutě využil chyby hostující defenzivy Martin Hiltavský, který si udělal jednoho obránce a procedil balon i skrze gólmana do sítě - 5:0. O tři minuty později se dostal balon k Jiřímu Richterovi, který po šesté zarmoutil hostující lavičku - 6:0. Závada pak během jedné minuty korigovala dvěma přesnými zásahy skóre zápasu. Obe branky padly jako přes kopírák, kdy odcentroval vždy Jiří Sniehotta a v prvním případě pokořil domácího brankáře Martin Majhofer - 6:1. O chvíli později byl úspěšným střelcem Lukáš Staňo - 6:2. V závěru se už zápas jen v poklidu dohrával a Bělá si dokráčela pro tři body.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): Byli jsme určitě lepším týmem. Začátek začal sice opatrně, ale pak jsme převzali taktovku hry a do pauzy jsme dali čtyři branky. Začátek druhé půle byl vyrovnanější, ale pak jsme vsítili dvě rychlé branky. Po sedmdesáté minutě jsme přestali hrát a soupeř toho využil ke korekci skóre.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Dělali jsme zbytečné chyby v defenzivě, které Bělá nemilosrdně trestala. Nám se podařilo snížit dvěma góly až za stavu 6:0 a výsledek aspoň upravit.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: PINČEK Milan - DAVID Petr (N), TOMAKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.