Bělá dala podruhé za sebou doma pětku


Branky


0

Po bezbrankové první půli se ujímají hned po přestávce vedeni Sudice. Bělá však v poslední půlhodině výsledek pěti góly otáčí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Sudice přijely do Bělé pouze v jedenácti lidech. V prvním poločase se na trávníku hrála vyrovnaná a bojovná partie. Hrálo se nahoru dolů od vápna k vápnu a šance se rodily převážně ze standarních situacích nebo po rohu. Bělá se dostala do čtyř náznaků šancí. Jakub David pálil těsně mimo tři tyče. Martin Hiltavský v naděné pozici špatně zpracoval míč. Stejně se vedlo Danielu Davidovi a Martinu papšíkovi. Sudice se dostaly ke dvěma nadějným šancím. Tomáš Riemel kopal roh na zadní tyč, kde Michal Kryštof hlavou těsně minul. V závěru poločasu utekl po straně david Havranke, který jedovatou střelu namířil těsně vedle. 

Sudice otevřely skóre, Bělá pěti góly výsledek obrací

Druhá půle začala zostra. Hned na začátku palily Sudice těsně kolem břevna. Ve 47. minutě ze dvou metrů přestřelil Jiří Richter hostující klec. Hned z protiútoku se prosadily Sudice, když centr Davida Havrankeho nadzvedl Martin Zeman a Tomáš Riemel střílel prakticky do prázdné branky - 0:1. Od té chvíle začala hrát Bělá od podlahy a Sudicím pomalu začaly docházet síly. V 59. minutě ještě Martin Papšík minul odkrytou branku. V 65. minutě se už domácí dočkali, když se z rohu prosadil hlavou Daniel David - 1:1.  V 68. minutě Martina Hiltavského ještě hostujcí brankář vychytal. O minutu později po závaru napálil Jakub David tyčku. V 70. minutě už se Bělá z gólu radovala, když Martin Papšík prudkou střelou pokořil brankáře hostí Marka Klimenta - 2:1. V 76. minutě s přispěním teče pokořil sudického brankáře potřetí Jakub David - 3:1. V 82. minutě uvolnil Martin Hiltavský svého jmenovce Papšíka a ten do protipohybu brankáře pohodlně vsítil branku - 4:1. Tři minuty před koncem dostal Martin Hiltavský krásnou kolmici za obranu, nasadil kličku brankáři a uzavřel pohodlně střelou do prázdné branky účet utkání - 5:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Miroslav Vyhlas (trenér): První půle byla vyrovnaná. Hrálo se nahoru dolů a měli jsme optickou převahu. I nějaké šance jsme si vypracovali. Začátek druhé půle byl divoký a hosté otevřeli skóre. Pak jsme dokázali vyrovnat a od té chvíle jsme hru kontrolovali a začali jsme střílet branky.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (vedoucí týmu): Bojovné a málo pohledné utkání. První poločas byl vyrovnaný, kdy se hrozilo hlavně z rohů a standardek. Začátek druhé půle začal obdobně, my se dokonce dostali do vedení. Pak ale Bělá přitlačila, začala hrát důrazněji, navíc se nám zranili dva kluci a my neměli možnost střídat. Postupně jsme fyzicky odpadli a Bělá to otočila na svou stranu.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: HARAZIM David - LAMPA Jan (N), KALMUS Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.