P. Benek 52.
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdinou zápasu autor hattricku Kurka


Branky


52. P. Benek - 30. R. Kurka , 66. R. Kurka , 69. R. Kurka , 70. T. Pardy
0

Na vedoucí branku Oldřišova reagovaly Štěpánkovice hned po příchodu z kabin. Oldřišov pak rozhodl třemi góly v rozmezí necelých pěti minut. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas dal branku jen Oldřišov

Štěpánkovice přivítaly na své půdě mužstvo z Oldřišova. Začátek zápasu byl vyrovnaný a příležitosti si vypracovaly obě družiny. Za domácí se do dvou nebo tří šancí dostal Dalibor Švacha, ale buď ztroskotal na oldřišovském brankáři Tomáš Andělovi, nebo mířil mimo tři tyče. Na druhé straně spálili své tutovky Tomáš Pardy a Vojtěch Bechný. Když první netrefil odkrytou branku a druhý si vylámal zuby na brankáři Michalu Novákovi. Jediný gólový okamžik prvního dějství přišel po půlhodině hry, když Michael Ulička předal balon Radkovi Kurkovi, jenž obstřelil domácího brankáře - 0:1. 

Rozhodla pětiminutovka, ve které dali hosté tři branky

Start do druhé části vyšel lépe Štěpánkovicím. V 51. minutě Martin Pluške posunul míč na Lukáše Vybrančíka, jenž odcentroval do vápna, kde míč na zadní tyči uklízel do brány Patrik Benek - 1:1. O chvilku později převzal od Michala Tomíčka balon Martin Pluške, který si všiml, že oldřišovský gólman je z brány a vystřelil z třiceti pěti metrů, ale napálil pouze břevno a odražený míč poslal Petrik Benek mimo tři tyče. Po hodině hry odcentroval Matěj Tomíček, ale Lukáš Vybrančík z náběhu míč pořádně netrefil. Pak přišel hostující gólový úder. V 66. minutě nahrál Michael Ulička balon do prostoru a Radek Kurka obstřelil brankáře Nováka - 1:2. V 69. minutě nahrál Vojtěch Bechný pod sebe a Radek Kurka dovršil hattrick - 1:3. Pětimutovku hrůzy pro domácí zakončil po nahrávce Michaela Uličky Tomáš Pardy - 1:4. V závěru ještě Oldřišov zahodil šance, když neúspěšnými byli Radek Kurka, Tomáš Pardy a Vojtěch Bechný. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (trenér): Do půlky byl první poločas vyrovnaný. Pak se ale začaly kupit naše chyby a hosté šli do vedení. Ve druhém jsme brzy srovnali a měli nějaké šance. Hosté pak udeřili třemi góly a zápas rozhodli ve svůj prospěch.

SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (vedoucí týmu): Byl to zápas neproměněných šancí z obou stran. První poločas byl vyrovnanější, ve druhém už jsme to měli ve svých rukou více a rozhodli jsme to ve svůj prospěch.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - D. Švacha [-] (46. S. Schuppík [-] ) , M. Tomíček [-] , L. Bielan [-] (65. O. Bělák [-] ) , M. Pluške [-] , S. Berek [-] , P. Benek [-] (75. L. Kožušník [-] ) , T. Wolf [-] , J. Vendelín [-] (46. L. Vybrančík [-] ) , M. Tomíček [-] , J. Václavík [-]

SK Moravan Oldřišov B
T. Anděl [-] - V. Bechný [-] (81. M. Dedek [-] ) , R. Kurka [-] , M. Ulička [-] , I. Hofer [-] (22. P. Weczerek [-] ) , T. Pardy [-] , P. Pardy [-] , R. Kalo [-] , D. Hartoš [-] , M. Steuer [-] (75. P. Mathias [-] ) , V. Jadrný [-] (46. O. Fabián [-] )

ŽK: 35. J. Václavík , 49. P. Benek , 72. S. Berek - 72. D. Hartoš .
Hráči zápasu: M. Novák , T. Wolf , J. Václavík - R. Kurka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRETSCH Adam - THOMAS Daniel (N), PIROŠ Kamil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.