Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov přejel Hať


Branky


0

Hať se brzy ujala vedení, ale pak už na trávníku dominoval Benešov, který postupně navyšoval skóre ve svůj prospěch. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benešov otáčí skóre

Dolní Benešov zavítal v sobotním podvečeru do Hatě, kde změřil síly s místní družinou. Do vedení se dostala domácí ekipa už ve 4. minutě, když se odražený míč dostal k Marku Polachovi, který pohodlně otevřel účet zápasu - 1:0. Benešov ale vyrovnal za pět minut, když Jakub Janovský posunul míč na Martina Janíka, a jeho centr poslal Richard Husovský hlavou do sítě - 1:1. Ve 23. minutě už hosté vedli, když Lukáš Stříbný oslovil přihrávkou pod sebe Richarda Husovského, a ten mířil přesně k tyči - 1:2. Hned o minutu později se zmocnil míče Richard Husovský a všiml si špatně vyběhnuvšího brankáře Zháňala a chytře ho asi ze čtyřiceti metrů přeloboval - 1:3. Ve 44. minutě se domácím podařilo skóre zkorigovat, když s chuti hrající Richard Husovský zamířil tentokrát do vlastní brány - 2:3. Benešov ale reagoval hned vzápětí, když si Lukáš Stříbný obešel tři hráče a střelou pod víko vrátil Benešovu dvoubrankový náskok - 2:4. 

Benešov nadále navyšuje skóre

Po příchodu z kabin Benešov ovládl dění na trávníku. V 64. minutě Lukáš Stříbný vzal míč, prošel přes tři protihráče a střelou podél brankáře ho pokořil - 2:5. V 73. minutě se dostal balon až od hostujícího brankáře Marka Vaňury k Danielu Mlýnkovi, který svůj samostatný nájezd přetavil v branku - 2:6. O dvě minuty později se po akci Jakub Janovský, Daniel Mlýnek nešťastně trefil do vlastní kysně Marek Polach - 2:7. Účet zápasu uzavřel čtyři minuty před koncem domácí Jan Fryštácký přesnou střelou k levé tyči - 3:7. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Soupeř byli lepším týmem a my jsme hráli špatně, a proto Benešov zaslouženě vyhrál.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Byli jsme lepším týmem po celý zápas, a poté, co soupeř odpadl po přestávce jsme na trávníku kralovali a přidávali další branky.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
O. Zháňal [-] (73. T. Němec [-] ) - M. Polach [-] , O. Chmelař [-] , R. Polášek [-] (46. M. Kupka [-] ) , M. Tesař [-] , J. Macháček [-] (70. M. Sojčák [-] ) , M. Starowicz [-] , L. Mučka [-] , L. Štverka [-] , P. Horák [-] , J. Válek [-] (46. J. Fryštácký [-] )

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - J. Polák [-] , M. Janík [-] (46. R. Pačka [-] ) , L. Stříbný [-] (66. P. Kozelek [-] ) , R. Husovský [-] , P. Lokoč [-] , L. Šikora [-] (46. D. Mlýnek [-] ) , M. Vaculík [-] , T. Miketa [-] (46. D. Pospěch [-] ) , J. Reichel [-] , J. Janovský [-]

ŽK: 2. J. Válek , 55. L. Mučka - 28. L. Stříbný .
Hráči zápasu: L. Šikora , L. Stříbný .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - ŠULA Pavel (N), BARÁNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.