3:1
(0:0)
56. J. Válek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny branky padly v rozmezí sedmi minut


Branky


58. M. Polach , 61. R. Hruška , 63. M. Polach - 56. J. Válek (vl.)
0

Bohuslavice se sice po pauze ujaly vedení, ale Hať třemi góly během pěti minut vybojovala první tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól nepadl

Rezerva Bohuslavic přijela změřit síly s rezervním týmem z Hatě. V prvním poločase divácí na branku čekali marně. Už po dvou minutách napálil domácí Roman Hruška brankovou konstrukci. Hosté odpověděli dravým průnikem Vojtěcha Janoše, který si ale cíl nenašel. Ve 25. minutě se po závaru v hostujícím pokutovém území dostal míč k Marku Polachovi, jenž míč napálil do tyče. Bohuslavice na druhé straně rovněž napálily míč do břevna. Branka ale v první části nepadla a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

Bleskový obrat Hatě

Ve druhé polovině utkání se už diváci branky dočkali. Do vedení však k jejich smutku šla hostující družina, když vyražený balon vrátil nechtěně do vlastní brány Jan Válek - 0:1. Z vedení se ale Bohuslavice neradovaly dlouho. V 58. minutě napřáhl z dálky Vojtěch Machalla a balon vyražený brankářem Cyrusem umístil do sítě Roman Polach - 1:1. V 62. minutě vyslal Radek Polášek dlouhý balon na Romana Hrušku, který zpoza šestnáctky přeloboval vyběhnuvšího brankáře hostí - 2:1. O dvě mnuty později dostal dlouhý pas za obranu Roman Polach a střelou k tyči potřetí pokořil Cyruse - 3:1. Bohuslavice byly jako opařené a do konce zápasu se na nic nezmohly. Hať taky nevsítila branku, ale i tak jí to nemuselo mrzet, protože si připsala tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Vydařený zápas, který dlouho vypadal na to, že skončí remízou. Pak jsme sice dostali branku, ale dokázali jsme to během chvilky třemi góly otočit ve svůj prospěch. Závěr jsme si už pohlídali.

SK Bohuslavice B
Vlastimil Vitásek (vedoucí mužstva): Z naší strany to byla tragédie. Sice jsme se dostali do vedení, ale Hať okamžitě vyrovnala. Pak nám dvakrát nevyšel ofsajd systém a my dostali dvě branky a domácí už tři body udrželi.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
O. Zháňal [-] - L. Štverka [-] , M. Sojčák [-] (46. M. Kupka [-] ) , V. Machalla [-] , P. Horák [-] , O. Chmelař [-] (46. L. Tyleček [-] ) , J. Macháček [-] (75. M. Tesař [-] ) , R. Hruška [-] , R. Polášek [-] , J. Válek [-] , M. Polach [-] (82. V. Kliment [-] )

SK Bohuslavice B
J. Cyrus [-] - V. Vitásek [-] , T. Král [-] , J. Vitásek [-] , P. Štefek [-] , R. Pochopien [-] , V. Mička [-] (70. M. Breuer [-] ) , V. Janoš [-] (66. L. Piskoř [-] ) , T. Chlopčík [-] , T. Hruška [-] , I. Dominik [-]

Hráči zápasu: V. Machalla , M. Polach - V. Mička .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - VÁCLAVÍK Ondra (N), DIHEL Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.