Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov si hladce poradil se Stěbořicemi


Branky


0

Do půle bylo o výhře jasné, když domácí dali šest branek. Po pauze přidal Budišov už jen jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov opět potvrdil, že je letošní podzim suverénní. Tentokrát to odnesly v krizi topící se Stěbořice. Skóre otevřel už ve 3. minutě po nahrávce Petra Modelského Pavel Pizur, který zcela osamocen zasouval balon do sítě – 1:0. V 8. minutě uvolnil Jan Kuric Pavla Pizura, ale ten zakončil nepřesně. Na tabuli svítila 10. minuta, když poslal Petr Modelský do sóla svého bratra Romana, který zkušeně proměnil – 2:0. Po čtvrthodině hry vysunul Petr Modelský Pavla Pizur, který ale minul bránu. V 17. minutě střílený centr Jana Vondrouše poslal Roman Modelský za záda stěbořického brankáře Jakuba Loserta, který na míč nedosáhl – 3:0. Ve 22. minutě střelu Romana Modelského zpoza vápna gólman vyrazil jen na kopačky Pavla Pizura, který zasunul míč do kasy – 4:0. Další samostatný nájezd Romana Modelského chytá Jakub Losert. Po půlhodině hry se míč po rohovém kopu odrazil na hranici pokutového území na Filipa Pražáka, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 5:0. V 41. minutě utekl jak lasička po lajně Kuric a brankově namazal Petru Modelskému – 6:0. 

 

Ve druhém poločase se už brankostroj Budišova zadrhl. Třikrát byl neúspěšný v samostatných nájezdech Pavel Pizur, ale tentokrát mu terén přesně zakončit nedovolil. Ujala se pouze akce ze 71. minutě, kdy se po rychlé akci po ose Miroslav Marek, Jan Vondrouš, Filip Pražák dostal míč k Janu Kuricovi, který uspěl v souboji jeden na jednoho a zavěsil padákem ala Ronaldo – 7:0. Pak už jen Budišov své šance zahazoval. Dvakrát neuspěl Patrik Metelka, jednou vykopával pokus Jana Vondrouše z brankové čáry hostující obránce. Stěbořice se dostaly do jediné příležitosti čtvrthodinu před koncem, ale míč mířící do branky vykopl do bezpečí Miroslav Marek. Budišov už si závěr s přehledem pohlídal, a uhájil šestibodový náskok na Jakartovice.  



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Byli jsme hodně produktivní hlavně v prvním poločase. Ve druhém už jsme ze spousty šancí přidali jen jednu branku.Náš tým hrál výborně, a děkuji, že soupeř k zápasu přistoupil slušně, a na těžkém terénu hrál fotbal.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér): Soupeř byl jednoznačně lepší ve všech směrech. Pro nás to byl obrovský propadák. Borci přijeli namistrování, a mysleli si, že se to uhraje všechno samo.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - L. Marek [-] , J. Němeček [-] , M. Marek [-] , T. Skácel [-] - J. Kuric [-] (75. O. Martynek [-] ) , J. Vondrouš [-] , P. Modelský [-] (59. D. Siažík [-] ) , F. Pražák [-] , P. Pizur [-] (62. P. Metelka [-] ) - R. Modelský [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , J. Holubec [-] (63. D. Burda [-] ) , K. Havlásek [-] (51. L. Burda [-] ) , R. Kokošek [-] , P. Čavera [-] , J. Fiedler [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] , M. Otipka [-]

ŽK: 80. M. Josefus , 86. R. Kokošek .
Hráči zápasu: R. Modelský , F. Pražák , P. Modelský , P. Pizur .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOTÁSEK Petr - JAKUBEC Josef, ŠUSTEK Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.