Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice neudržely dvoubrankové vedení


Branky


8. O. Doležel , 49. M. Drápal , 60. O. Haas , 69. O. Haas , 81. D. Lebeda - 10. P. Čavera (p.) , 26. P. Čavera , 38. M. Fiedler , 89. J. Fiedler
0

Po půli vedly Stěbořice o dvě branky, ale po přestávce přišel litultovický drtivý obrat ve skóre. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice v derby s Litultovicemi promarnily poločasové dvoubrankové vedení.  První branka padla po akci Martina Drápala z pravé strany, kdy zamotal hostující hráče a přihrávkou pod sebe přesně našel volného Ondřeje Doležela, který z pětky uklidil míč pod bezmocneho gólmana hostí – 1:0. Stěboříce srovnaly krok v 10. minutě, když penaltu zkušeně proměnil tradiční exekutor Petr Čavera – 1:1. Litultovice mohly znovu jít do vedení, ale střela Ondřeje Haase a jeho jmenovce Doležela zatřásla jen tyčí. Petr Čavera se pak ve 26. minutě zasloužil o první obrat ve skóre – 1:2. Sedm minut před pauzou se zapsal do střelecké listiny stěbořický Martin Fiedler a upravoval na dvoubrankový rozdíl – 1:3. 

 

Ve 49. minutě se Litultovice přiblížily na dohled jedné branky, když po dlouhé nahrávce Ondřeje Haase se k míči jako první dostal hostující gólman Jakub Losert, kterému však míč z rukou vypadnul a aktivní Martin Drápal se míče zmocnil a zasunul do prázdné branky.   – 2:3. Po hodině hry už na světelné tabuli svítily dvě trojky, když se poprvé v utkání prosadil Haas, jenž zakroutil svůj přímý kop exkluzivně do sítě – 3:3. V 68. minutě musel předčasně pod sprchy po druhé žluté kartě hostující Michal Josefus a přesilovku využily Litultovice hned o minutu později, když dal svůj druhý gól opět z přímého kopu Ondřej Haas – 4:3. Klid do domácích vlil devět minut před závěrečným hvizdem rozhodčího Daniel Lebeda, který proměnil centr z levé strany – 5:3. Zaskočené Stěbořice se v závěru zmohly už jen na korekci výsledku Jakubem Fiedlerem – 5:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Utkání nebudu komentovat, chci jen pochválit trojici rozhodčích.




Sestavy


TJ Sokol Litultovice
T. Lebeda [-] (46. M. Procházka [-] ) - O. Doležel [-] , O. Beníšek [-] (46. D. Bria [-] ) , M. Šeuer [-] , O. Minarčík [-] , J. Tengler [-] , P. Fiala [-] (86. D. Böhm [-] ) , J. Raschka [-] , M. Drápal [-] (83. P. Gloga [-] ) , D. Lebeda [-] (84. S. Konečný [-] ) , O. Haas [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Josefus [-] , K. Havlásek [-] , V. Graca [-] , J. Holubec [-] (46. J. Fiedler [-] ) , P. Čavera [-] , F. Otipka [-] (72. D. Burda [-] ) , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (75. L. Burda [-] ) , P. Vavrečka [-] (49. R. Kokošek [-] )

ŽK: 83. O. Haas - 60. M. Josefus , 61. M. Fiedler , 76. M. Paleta , 90. R. Kokošek . ČK: 68. M. Josefus .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - KANIA Jaroslav, MIGOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.