Budišov rozebral Kobeřice


Branky


0

Budišov dal v každém poločase tři branky, a zaslouženě si odváží z Kobeřic plný ranec bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po tyčce domácích, dal Budišov tři branky

Budišov minulý týden klopýtl s Oticemi, a přijel si napravit reputaci do Kobeřic, které přes týden vyřídily Litultovice. Hned v 5. minutě rozezvučel tyčku kobeřický Marek Vidlák. Pak už se taktovky chopil Budišov a začal svůj brankostroj. Ve 23. minutě byl před vápnem faulován Filip Pražák a centr Petra Modelského z přímého kopu oslovil Filipa Pražáka, jehož hlavička skončila u zadní tyče kobeřické brány – 0:1. Ve 39. minutě po rychlé akci, která začala u brankáře Aleše Krásy, zakončoval trefou do černého po centru Jana Kurice Daniel Siažík – 0:2. O čtyři minuty později po dlouhém výkopu brankáře Aleše Krásy utekl domácí obraně Martin Pražák a propálil brankáře Jakuba Stříbného – 0:3. 

Budišov hned v úvodu poločasu dal další tři branky

Hned po pauze po kombinační akci Filipa Pražáka a Miroslava Marka, prostřelil brankáře u tyče Martin Pražák – 0:4. V 50. minutě rozehrál rychle standardku Petr Modelský na Martina Pražáka, který orazítkoval pouze tyčku. V 52. minutě si na roh Petra Modelského vyskočil nejvýše Daniel Siažík a zavěsil míč hlavou do kysně – 0:5. Konečnou podobu výsledku udělal v 55. minutě Jan Kuric, který zužitkoval přesnou kolmici Filipa Pražáka za obranu – 0:6. V dalším průběhu měl Budišov převahu, ale jeho snaha končila na špatné finální přihrávce. Přesto pět minut před koncem uvolnil Jan Vondrouš svého jmenovce Kurice, jehož vychytal akrobatickým zákrokem Jakub Stříbný. Zápas pak už dospěl k zasloužené výhře Budišova. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
Aleš Lasák (vedoucí týmu): Naprostý výbuch. Začali jsme dobře, napálil jsme dokonce tyčku. Pak jsme dostali tři branky z ničeho, a ve druhé půli jsme byli rádi, že jsme neinkasovali větší nálož.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Dušan Anděl (trenér): Na začátku jsme málem dostali branku, ale pak už to byla hra na jednu branku, i když jsme hráli na jejich užším tréninkovém hřišti, které chtěli využít jako výhodu proti nám. Odehráli jsme výborný zápas, a všichni hráči si zaslouží pochvalu.



Počet diváků: 38. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - BUKOVSKÝ Josef, KUBNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.