Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice se na výhru pořádně nadřely


Branky


10. J. Hlaváč , 19. R. Urban , 35. B. Malček , 64. J. Hlaváč , 84. R. Urban - 41. P. Cojg , 53. P. Cojg , 60. P. Durda
0

Hněvošicím se podařilo zlikvidovat tříbrankové manko. Jakartovice ale dvěmi góly strhly zápas opět na svou stranu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice vedly o dvě branky

Jakartovice se na výhru proti Hněvošicím pořádně natrápily, když během zápasu prohospodařily tříbrankový náskok. Prvních deset minut bylo v réžii Hněvošic, které domácí skoro nepustily za půlku. Po deseti minutách šly ale Jakartovice do vedení, když po akci Tomáše Rubého s Kamilem Palkovičem uklízel míč do sítě z první Jakub Hlaváč – 1:0. Jakartovice si vypracovaly dvě šance, ale ty ani Marek Poštulka a Břetislav Malček neproměnili. V 19. minutě prodloužil nákop Jan Tkadleček na Radoslava Urbana, který potvrdil instinkt zabijáka – 2:0. Ve 25. minutě hněvošický Piotr Durda pálil těsně vedle. V 35. minutě centr Daniela Tesaře hlavou dával k tyči Břetislav Malček – 3:0. Pět minut před koncem centr Michala Koniga poslal vedle Jan Harazim. Hněvošice snížily ve 41. minutě, když hlavička Pawla Cojga se zatřepetala v síti – 3:1. 

Hněvošice vyrovnaly, ale Jakartovice si vedení vzaly zpátky

Úvod druhého poločasu patřil Hněvošicím. V 52. minutě ještě roh Michala Koniga mířil hlavou Jan Stříbný těsně nad. V 53. minutě si na dlouhý aut Piotra Dundry naběhl Pawel Cojg a hlavou snižoval – 3:2. Po hodině hry dokonce Hněvošice po dlouhém nákopu Piotrem Dundrou srovnali krok – 3:3. Hněvošice byly na koni. V 63. minutě poslal centr Michala Koniga Jan Harazim hlavou do tyče. Hosty však poslalo do kolen zaváhání jejich brankáře Bartosze Cojga po střele Jana Hlaváče o minutu později – 4:3. Hněvošice nehodily flintu do žita. Romana Ševiora ale vychytal brankář Michal Janech. Pawla Cojga opět vylapal domácí brankář. Hlavička Jana Stříbného otřásla břevnem. Definitivní jistotu dal domácí skvadře v 84. minutě Radoslav Urban, jenž zužitkoval aut Daniela Tesaře – 5:3 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Tomáš Rubý st. (trenér): Byly to strašné nervy, navíc, když nemůžete být na lavičce, ale sedíte na tribuně. Dokonce jsme prošustrovali tříbrankový náskok, ale tři body jsou tři body, a mají pro nás cenu zlata.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Hodně jsme je potrápili, a podle mě jsme měli na bod, ale bohužel nás při dvou gólech nepodržel brankář. Prohrávali jsme 3:0, pak jsme srovnali na 3:3, a když jsme se nadechovali, tak přišel takový šmudla. Je to škoda, protože jsme bojovali.



Sestavy


FK Jakartovice
M. Janech [-] - J. Tkadleček [-] (86. M. Sváček [-] ) , J. Morisch [-] , J. Hlaváč [-] , R. Urban [-] , K. Palkovič [-] , B. Malček [-] , M. Baláž [-] (65. R. Schreiber [-] ) , T. Rubý [-] , D. Tesař [-] , M. Poštulka [-] (78. L. Martinka [-] )

TJ Sokol Hněvošice
B. Cojg [-] - R. Ševior [-] (85. D. Vitásek [-] ) , J. Harazim [-] (75. F. Šumník [-] ) , M. Konig [-] (80. M. Kotzián [-] ) , P. Durda [-] , J. Stříbný [-] , P. Ševior [-] (78. M. Schlehofer [-] ) , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , J. Durda [-]

ŽK: 72. R. Urban - 70. R. Buchta .
Hráči zápasu: J. Morisch , J. Hlaváč - P. Cojg .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - STANKE Vladimír, ŠKROB Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.