Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chromečka zajistil tři body Dobroslavicím


0

Dobroslavice byly v celém zápase vždy o krok dopředu, a nakonec vsítiliy rozhodující branku devět minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice šly do kabin s jednobrankovým náskokem

Branková přestřelka se strhla v Hněvošicích, kam přijely Dobroslavice. V 6. minutě utekl po straně Pawel Cojg, ale jeho nahrávka se zamotala mezi nohy Davidovi Vitáskovi.  Dobroslavice se ujaly v 8. minutě vedení, když chytrou přihrávku Tomáše Vovese cizelérsky proměnil uzdravený Václav Chromečka, jenž zakončil obstřelem na zadní tyč – 0:1. Po čtvrthodině hry v nadějné pozici odskočil míč domácímu Patriku Ferencovi. Hlavička střídajícího Ondřeje Granzera jen těsně minula tyčku. Hněvošice srovnaly krok ve 27. minutě, když centrovaný balon Michala Koniga poslal hlavičkou Filip Šumník do protipohybu hostujícího brankáře Marka Vajdy – 1:1. Dobroslavice šly znovu do vedení o čtyři minuty později, když Tomáš Voves prostrčil míč na rychlíka Václava Chromečku, jehož nájezd ještě domácí brankář Bartosz Cojg vyrazil, ale přesně k nohám Jakuba Kleknera, který už neměl problém dopravit míč do prázdné klece – 1:2. Do konce poločasu se už nic podstatného nestalo. 

na vyrovnávací trefu Hněvošic reagovaly Dobroslavice trefou vítěznou

Hned zkraje druhého poločasu se Dobroslavice opět prosadily, když ve skrumáži v pokutovém území hostů posunul Tomáš Voves míč k Janu Stupkovi, který jej poslal k tyči hněvošické klece – 1:3. V 54. minutě centr Pawla Cojga posílá hlavou do sítě Ondřej Granzer – 2:3. Dobroslavice měly potom hodně šancí, ale ty nedokázaly proměnit a to se jim stalo osudným  77. minutě přímý kop Michala Koniga přistál na hlavě Jana Harazima, který byl nekompromisní a srovnal skóre - 3:3. Dobroslavice vyvinuly tlak. Nejdříve Tomáš Voves orazítkoval břevno. V 81. minutě zatáhl míč do vápna Jan Stupka, který přihrávkou pod sebe našel Tomáše Vovese, který něžně za sebou patičkou našel na antibiotikách hrajícího Václava Chromečku, který střelou pod kládu zajistil Dobroslavicím tři body – 3:4. Hněvošice ještě mohly srovnat, ale hlavička Jana Harazia skončila nad. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (trenér): Opět jsme hráli v jiné sestavě než obvykle. Bohužel se nám hned zkraje zranil Pavel Ševior, což bylo pro nás citelné oslabení. Do půlhodiny jsme střídali další dva hráče. V prvním dějství jsme měli více gólovek, ale neproměnili jsme je. Ve druhém jsme dokázali smazat dvoubrankové manko, ale za chvíli jsme opět inkasovali, a vyrovnat už nedokázali. Zápasu by spíše slušela remíza.

TJ Sokol Dobroslavice
Marek Čogala (Mecenáš a generální sponzor dobroslavického fotbalu): Mí svěřenci vstoupili do utkání proti marnému soupeři velmi aktivně. I když mohli rychle prohrávat, tak se zvedli a šli do vedení. Soupeř hrozil pouze ze standardních situaci, které mu vycházely. Druhy poločas jsme začali opět velmi aktivně a zvýšili náskok, domácí ale nevídaným způsobem zápas srovnali. Tymu jsem ale věřil a vyplatilo se to. Rozhodující gól jsme vstřelili deset minut před koncem a mohl jsem si dat panáka se starým Chromcem. Také bych chtěl vyzdvihnout výkony Lišáka a mého koně Stupky.



Sestavy


TJ Sokol Hněvošice
B. Cojg [-] - P. Ferenc [-] (31. M. Schlehofer [-] ) , J. Harazim [-] , M. Konig [-] (89. P. Kvita [-] ) , D. Vitásek [-] (18. O. Granzer [-] ) , J. Stříbný [-] , P. Ševior [-] (4. F. Šumník [-] ) , P. Cojg [-] , R. Buchta [-] , Z. Vrána [-] , M. Kotzián [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - J. Klekner [-] (72. T. Krejčí [-] ) , T. Voves [-] , D. Rathouský [-] (82. J. Osmančík [-] ) , V. Chromečka [-] (90. P. Tůma [-] ) , J. Stupka [-] , M. Vujtík [-] , P. Čaja [-] , D. Vujtík [-] , M. Lišaník [-] , D. Pavelek [-]

Hráči zápasu: M. Konig - T. Voves .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - HLADÍK Miroslav, VÁCLAVÍK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.