0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina ovládla zápas v Litultovicích


Branky


0

Vřesina dala v první poločase jeden gól, ve druhém přidala tři a zaslouženě si veze domů plnou nůši bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koval otevřel skóre

Vřesina přijela změřit síly k zápasu okresního přeboru do Litultovic, které měly za sebou sérii pěti vítězných zápasů. Litultovice ale nastoupily v oslabené sestavě s několika dorostenci, který měly v nohách předešlý zápas dorostenecké ligy, což se pak projevilo ve druhé půli, kdy jim došly síly.  Po celou dobu byla pánem na hřišti Vřesina, což potvrdila vysokou výhrou. Litultovice hosté načali už ve 2. minutě, když Vítězslav Čech vyslal kolmicí za obranu na Petra Bočka, který dával míč napříč vápnem na Miroslava Kovala, který zasouval míč do prázdné litultovické klece - 0:1.  O čtyři minuty později hlavičkoval Petr Boček z jedenácti metrů mimo tři tyče. Zbytek poločasu se odvíjel v bojovném duchu, a žádná z družin se nedostala do vážnějšího zakončení. 

Vřesina přidala další tři

Po přestávce hosté přidali tři branky. V 50. minutě vyslal Martin Boháč za obranu Miroslava Kovala, který nastřelil pouze tyč, a odražený míč dopravil do sítě všudypřítomý Filip Rončka – 0:2. V 63. minutě hlavičkoval hostující Pavel Kolár jen do tyče. V 67. minutě nahrál Petr Boček Filipu Rončkovi, který si míč obhodil kolem brankáře a pohodlně skóroval do prázdné kasy – 0:3. O dvě minuty později se dostal odražený balon k Vojtěchovi Kociánovi, který jej asi z dvaceti metrů poslal krásně do šibenice a uzavřel brankový účet – 0:4. V 76. minutě se dostal ke střele z úhlu Martin Boháč, který poslal míč těsně mimo tři tyče. Litultovice se dostaly k jediné nebezpečné střele teprve v závěru, ale mířily vedle. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér): Označil bych až za rouhání ten fakt, že v situaci, kdy jsme na druhé příčce v tabulce s bojujeme o místo prvé, byla v našem týmu velká marodka, o které se vědělo už týden dopředu, další hráči byli na prodlouženém víkendu, někteří se na to jednoduše vykašlali, a přesto se zápas dorostu (k přání soupeře), bez mého vědomí, ve středu, přeložil ze soboty na dnešek jako náš předzápas. Prvou půli jsme byli schopni držet se soupeřem krok, ve druhém poločase se začala projevovat únava a nemožnost vystřídat čerstvé hráče (na lavičce byli pouze dva dorostenci, kteří měli v nohách už 90 minut ze svého utkání, přitom v základu hráli další dva takoví) zapříčinila, že místo toho, abychom se pokusili sebrat síly na zvrat v utkání (jak je nám to vlastní), tyto začaly docházet a obdrželi jsme další smutné branky. Je to rouhání ze strany vedení mužstva dorostu i ze strany vedení oddílu. Klukům, zejména dorostencům, děkuji za kvalitní pomoc a nezbývá než doufat, že lidé v Litultovicích si uvědomí, že je nutné zlepšit komunikaci mimo hřiště,protože se ani po této vysoké porážce nevzdáváme nejvyšších ambicí, pokud nám bude z jiných stran přáno!!

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (asistent trenéra): Výhra je to naprosto zasloužená. Hrálo se na velmi těžkém terénu, balon často často odskakoval.Měli jsme i více šancí, a Litultovice se prakticky dostaly jen k jedné nepřesné střele.



Sestavy


TJ Sokol Litultovice
D. Böhm [-] - M. Procházka [-] , O. Beníšek [-] (61. P. Gloga [-] ) , R. Cihlář [-] , O. Haas [-] , D. Lebeda [-] (75. J. Čermín [-] ) , O. Doležel [-] , P. Fiala [-] , M. Šeuer [-] , M. Drápal [-] , J. Tengler [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Kolár [-] , V. Čech [-] , L. Vojáček [-] , M. Boháč [-] (85. D. Buhla [-] ) , P. Boček [-] (85. M. Groh [-] ) , M. Koval [-] , F. Rončka [-] (70. J. Hymon [-] ) , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-] (77. O. Kocián [-] )

ŽK: 32. M. Procházka , 64. M. Šeuer - 28. M. Boháč , 36. M. Koval .
Hráči zápasu: F. Rončka .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - HEISER Jaroslav, KUBNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.